Partyflock
 

Verslag van 7th Heaven, 19 februari 2006

door , gepubliceerd op
7th Heaven
18 april 2006
Feest7th Heaven · The sunday afternoon party
Datumzondag 19 februari 2006
Winactie7th Heaven actiegesloten
LocatieTriple XXX
Zondagmiddag 19 februari waren we weer in “the mood” en stapten we in de auto om onder begeleiding van ’n lekkere trance cd samen met vrienden af te reizen naar het zuiden.
Wij zijn nu 2 keer hier in Triple X in Woerden geweest en ik moet er even wat over kwijt. Het is er bijzonder gezellig en omdat het niet zo groot is, hangt er een leuke en intieme sfeer.
De mensen die je daar tegenkomt zijn het er vaak over eens dat je er lekker uit je dak kunt gaan maar ook als je even “aan de zijlijn” gaat staan of zitten, kun je even lekker bijbeppen terwijl je niet de muziek en dus “het sfeertje” kwijtraakt omdat je de muziek blijft horen.
Al bij binnenkomst is het opvallend hoe je verwelkomt wordt door de portiers en nadat je je jas heb afgegeven wordt je leuk ontvangen met 'n gratis drankje.
Eenmaal binnen zijn de prijzen er redelijk maar het belangrijkste is en blijft het personeel welke uiterst vriendelijk zijn en dat is iets wat de meeste mensen die hier komen opvalt; het is gewoon erg plezierig als je leuk ontvangen wordt !
Verder komen de mensen van Triple X ook regelmatig langs met gratis ijs en fruit, iets wat ik op andere feesten niet vaak tegenkom.
(En als het er al is betaal je daar ’n megaprijs voor, grrrr.)
Al met al dingen die het uitgaan extra plezierig maken en ervoor zorgen dat je graag weer eens naar Woerden afreist om een leuke middag/avond te beleven.
Ik zou zeggen; Tot gauw en tot horens en als je ons weer eens tegenkomt vinden we het altijd gezellig als je even ’n babbeltje komt maken.
Greetz, Eric.

2 opmerkingen

Hoi Eric, wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over 7th Heaven:yes:

Toen ik dit verslagje aan het lezen was,kon ik alleen maar smilen..:):)

Thank you!! (f)

12 maart weer??!!:woop::woop::woop:

:cheer:
laatste aanpassing
 
kort maar krachtig goed te doen
12 maart ;)