Partyflock
 

Verslag van Treasure, 18 februari 2006

anoniem gepubliceerd op
afbeelding Treasure
carl - 20-02 17:25 *.61.124.81
Partyreport Treasure.

Locatie: Lexion Westzaan
Line up: Artento Divini, Cor Fijneman, The Freak, Bas&Ram, Miss Chianty
Deco: Dj Solo, JAcco, En M.A.B.

Treasure wat een feest was dat he!
De decoratie was een dikke voldoende. Met de sfeer was helemaal niets mis. De bezoekers kwamen louter en alleen om te feesten. En van begin tot het einde was en bleef het top.
Artento Divini mocht de spits afbijten. Normaal staat hij op de latere uurtjes van The First geboekt. Maar dit keer trachtte hij de mensen in beweging te krijgen.
Dit lukte hem gedeeltelijk. Als eerste draaien blijft een ondankbare taak, en niet iedereen is daar voor weg gelegd. Enige kanttekening die ik vernoem waren het eerste en het laatste half uur. Zijn platenkeuze viel in dat tijdsbestek ietwat tegen. Sommige mensen vonden hem aan het einde pas goed draaien. Dus meningen verschillen.
De sfeer zat er toen al heeeeel goed in. Iedereen was aan het bewegen en dansen. En een verloop van zaal naar zaal was er NOG niet.
Dat gebeurde pas toen Solo ging draaien in de Deco. Cor Fijneman nam het stokje over van Artento. En het klonk gelijk goed. Helaas voor Cor is dit soort van Trance niet opgewassen tegen de Trance die in Noord Holland iedereen in beweging krijgt. Small Mistake to make. Met als resultaat dat binnen een half uur de hele Main bijna leeg was.
Vraag blijft dan altijd. Was Cor zo slecht? Of Solo zo goed?

Mijn antwoord is simpel. Laat Cor Maar schuiven. En Dj Solo (Bart) maar draaien.
Plaat na plaat en minuut na minuut bleven de mensen maar gaan op zijn kunsten achter de Wheels of Steel .
Wonderbaarlijk om mee te mogen maken. Daar was iedereen het over eens. Wie moest ons nu nog weg lokken uit de Deco? Hier was het onafgebroken feest!

Jacco begon aan zijn set in de Main na Cor Fijneman. Af en toe begeleid door Miss Chianty. Die toch echt wel van toegevoegde waarde was op dit feest. Mc staat op de flyer. Ook voor deze mooie dame mijn complimenten. En het dak van de Lexion ging er af.
Van A tot bijna Z Progressive Trance. Geen pannekoeken of droomvluchten Trance bij hem. Beats, klappers, eindeloze schitterende ritmische platen, en op tijd een break(je).
Music is a Feeling en hij liet horen en voelen hoe dat dan moest.
Gelukkig mogen we hem in de Lexion snel weer gaan beluisteren. Want The First is dan zijn speeltuin.
Jammer was het wel voor M.A.B. die had in de Deco zijn handen er aan vol om de mensen binnen deze muren te houden. Niet dat hij slecht stond te draaien, helemaal niet zelfs. Maar Jacco was de ster van de avond. Het mooiste had geweest als solo voor hem had gestaan in de Main. (of Back To Back)! De Line up was goed.
De Dj`s draaide op de toppen van hun kunnen. En BAS&RAM sloten deze feestelijke avond af. Dit was voor sommige mensen het sein om naar huis terug te gaan. Onze fijne groep met mensen uit Limburg hadden nog een flinke reis voor de boeg. EN na Jacco …………. Tja viel er gewoon een gat wat BAS&RAM niet konden dichten. Zelfs niet met huh beste set die ik tot nu toe heb gehoord.

De mensen gaven op internet niets dan positieve geluiden. En dan heb je het als organisatie echt heel goed op de rails staan.
De sfeer in de Lexion die vind je momenteel nergens. Daar mogen de meningen over verdeeld zijn maar wie de afgelopen feesten erbij was hier die zal dit beamen. Ongelofelijk wat een goed deurbeleid al niet kan doen! Nu komen er louter mensen om te feesten. En dat is wel eens anders geweest. Dus keer op keer is het feest.
En met Treasure de kers op de taart.

CARL

(ps: het was de juiste keus van de organisatie om Jacco in de Main te zetten)

5 opmerkingen

het was inderdaad een heel leuk feestje, leuke aankleding en gezellige mensen.­
Er was heel veel aandacht besteed aan alles en inderdaad de sfeer was heel gemoedelijk.­

De afloop was alleen veel minder voor ons omdat een politieagent dacht laat ik eens wat feestgangers een bekeuring geven en daarbij zeggen dat de Lexion één grote drugstent is??????????????????
 
Diezelfde flikkers hebben mij ook genaaid op de weg terug.­

En die twee (dat takkewijf en die beroeps naaier) patrouileren daar regelmatig.­

Handsfreesetje leeg.­ En hangen

Maar het mocht de pret niet drukken.­
Wij genieten van de nachten, en hun hebben hun eigen beleving.­ jahahahahahahaha Medelanders naaien.­
 
Je haalt me de woorden uit de mond!!!
Ik hoef niets meer aan dit verslag toe te voegen.
Next Treasure here I Come...
(k) Wanda
je moet natuurlijk iets he? Je moet nachtdiensten draaien en dan kun je dat maar zo makkelijk mogelijk doen.­

Maar in plaats van het diefjes gaan vangen die altijd in je auto moeten gaan zitten.....­ autoradio meenemen omdat ze weten dat je toch pas laat terug bent van een leuke avond/nacht.­Nee lekker iemands avond gaan zitten verpesten bah bah bah.­

Klootzakken dat zijn het.­
Treasure was zeker super! Mijn complimenten aan de organisatie: ze weten hoe het moet.­

Van die politie heb ik niks gemerkt.­ Het viel me wel op dat ze bij de uitgang erg bezorgd waren: rij voorzichtig, kijk uit, niet in slaap vallen.......­ Ik was misschien moe, maar ik ben geen wandelend slaaptekortgeval.­ Maar ik mag goed bedoelde adviezen natuurlijk niet afkraken.­

Op naar de volgende Treasure!!