Partyflock
 

Verslag van 7th Heaven, 20 november 2005

door , gepubliceerd op
7th Heaven
24 oktober 2005
Feest7th Heaven · The sunday afternoon party
Datumzondag 20 november 2005
Winactie7th Heaven actiegesloten
LocatieTriple XXX
Eindelijk was het dan zover. 20 november Woerden 7th heaven. doordat ik de eerdere editie helaas moest missen kon ik nu wel van de party zijn. samen met mijn beste maatje Norma gingen we op weg. en mijn verwachting was een leuke zondagmiddag/avond. en verder we zien wel. nadat we Woerden binnen reden was de locatie snel gevonden en konden we onze auto op de grote parkeerplaats makkelijk kwijt. de portiers bij de deur stonden ons al met een glimlach op te wachten,na een soepele fouillering. kwamen we uiteindelijk de hal binnen. alhoewel ik op de gastenlijst stond was de entree een lachertje. 7 euro 50. voor een heerlijke zondagmiddag/avond. maar goed,deze oude discotheek leende zich prima voor dit feest. bij binnekomst kregen we gelijk een welkomst drankje aangeboden. wat al gelijk een gastvrij gevoel gaf. de sfeer was relaxed en we zagen alweer vele bekende gezichten toen we de grote zaal instapten. de mensen wie ik gesproken heb vonden het allemaal een geweldig feest. een ruimte om lekker te praten,veel zitjes en een lekkere dansvloer. met heerlijke muziek, waaronder andere M.A.B.het publiek uit zijn dak liet gaan,want wat een set draaide deze man. hele aparte trance,vernieuwend en een lust voor het oor. gewoon een verademing en heel apart. vergeleken met de andere dj,s,daarmee wil ik ze overigens niet te kort doen,want ze draaide allemaal lekker op hun eigen manier. vond Spider ,zelf iets minder dit keer.maar zoals gezegd M.A.B.was voor mij de uitschieter op dit leuke feest. hoorde zelfs dat mensen die in Players(zoetermeer) zaten,uiteindelijk toch richting Woerden kwamen om dit feestje niet te missen. dus dat zegt wel wat,want er werd wat af gesmst,tussen de 2 feesten. verder waren de drankjes vrij goedkoop 1 euro 80. de wc slechts 40 cent en een vlotte bediening,vriendelijke beveiligingsmensen en ook gingen de organisators zo nu en dan met "gratis" ijs rond, en lekkere spekjes. wat het feest een leuke relaxte en prettige uitstraling gaf. ik heb het naar mijn zin gehad en een compliment wil ik nog geven voor de organisators. heel professioneel gedaan!
om 23.00 uur toen M.A.B.zijn laatste kunstje liet horen gingen de lichten aan en gingen wij huiswaarts. Wij hebben een hele gezellige zondag gehad en ik denk met mij vele andere partygangers. Ik zou zeggen op naar het volgende 7 th heaven feest (meen 18dec) met o.a. Mike S.

Johnny.

8 opmerkingen

 
goed verslagje!
Was erg gezellig, en de sfeer was idd Top!

tot de 18e
2 John: Ook wij hebben weer super van dit feest genoten.Samen met jullie, gezellig en sympathieke partypeeps, en natuurlijk niet te vergeten de dj's hebben we er een super feestje van gemaakt.

We zullen proberen om er op zondag 18 december weer een geslaagd feest van te maken!!

:bounce::bounce::bounce::bounce:
 
Leuk verslag Johnny! (y) Boven verwachting dit feestje en nogmaals de complimenten voor M.A.B. :respect: Hoop er op 18 december weer bij te kunnen zijn.
hoop er ook zeker weer bij te zijn de 18e. enne thnx.
 
Goed verslag John! T was idd helemaal toppie. Erg genoten en wij zijn er zeker de 18e ook weer!
Wij misten nog wel wat banken trouwens..Verder ALLES helemaal geweldig!!
Op 18-12-2005 ben ik weer van de party... en hoop ik er weer leuke plaatjes te kunnen maken... :)
 
komt vast goed!

ode.
als ik eerlijk ben hoop ik wel weer op de gastenlijst te staan...