Partyflock
 

Verslag van Intenze, 5 oktober 2002

anoniem gepubliceerd op
Oke Spider Willem met zn eerste verslag, en nog niet geslapen dus ga alstublieft niet zeuren over typefouten enzo :P

begon al gelijk goed bij het fouilleren, ik en een vriend (KALLA) hadden zoals op elk feest onze kameroen shirt aan (je weet wel Met zonder mouwen). ik loop door het poortje, zegt dat wijf, he je hebt een voetbal shirt aan. Ik zeg kom op zeg is gewoon een hemdje van kameroen geen relshit en ook niet om iets uit te lokken, maar geen pardon leg het maar in je auto.
We wonen dichtbij dus waren met de bus, dat zeg ik dus zegt die bitch dan flikker je hem buiten maar weg :frusty: AS IF. mn vriend had dus hetzelfde gezeik, maar hij mocht het shirt ergens afgeven op eigen risico 2 meter naast de garderobe, maar garderobe mocht niet. :vaag:

maar goed wij zijn dus altijd op deze shit voorbereid en trokken na een paar boze blikken onze reserve shirts aan.
HAD TROUWENS EEN ZAK MET DUIZEND :xtc: mee kunnen nemen want na dat gezeik deden ze niet aan fouilleren.

en dan nu het feest zelf.

toen we binnenkwamen was er bijna geen kip en Yves de BATER was aan t draaien hoe bedoel je vaag om te starten. hij draaide dus ook behoorlijk soft voor zijn doen. na yves kwam patrixx met de theme. geen idee hoe die ging maar hij draaide wel don & Johnson een van me favo trance nummers.

Na patrixx kwam Push, Die eigenlijk het echte feest begon, de zaal was tegen die tijd al aardig gevuld en ik zag dus ook vele gasten uit hun naat gaan.

Toen was het tijd voor gielen die dit keer niet de bekende plaatjes draaide maar mijns inziens toch steeds beroerdere sets neerzet. Je kunt natuurlijk altijd wel flink uit je dak gaan want hij bespeeld het publiek als geen ander.

Na gielen de koning van tracid Traxx, KAI de MAN.
Die Zoals gewoonlijk SNOEI SNOEI SNOEIER draaide. heb me vanaf zijn set echt helemaal de tering GeSTUITERD :bounce: :bounce: verder geen uitleg nodig een VET HARDE SET ZOALS HET HOORD (om het maar te verwoorden zoals KALLA het doet :P)

Toen was het tijd voor JEAN, die ik op decibell echt VET HARD vond draaien, en volgens velen op Dance Pop ook de pannen van het dak baterde. Heb zijn sets nooit echt super gevonden maar gister maakte hij het voor de rest van zn leven goed. KEREL WAT DRAAIDE HIJ EEN STRAKKE SET pure hardhouse en wij :bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce: er op los. echt waar heb in tijden niet zon set gehoord.

JEAN was met zijn set dan ook de ideale voorganger voor de LADY.
Dana draaide zoals ze altijd draaid KEIHARDE PLATEN en vaak het vingertje de lucht in gevolgd door het klappen met de handen. DE nog aanwezige Mensen Gingen tijdens haar set dan ook helemaal los zelfs toen de lampen aanwaren vond ze het niet genoeg en draaide vrolijk verder.

ECHT WAAR DIT WAS EEN BRUUT FEEST.

DE toilets was wel naatje, maar verders TOPPIE (Y)

EN NU GA IK KERMIS VIEREN HAHAHAHHAHAH :mixje: :zuipen:

mzzlzz

SPIN

11 opmerkingen

Was zeker een topfeestje!!! Niet normaal die Jean!! Volgende feest zijn de Kameroen shirts weer paraad neem ik aan Spider?! JE GING TROUWENS SNOEIER DAN SNOEIHARD!!! MAZZELSSSSSSS
 
Echt een top feestje, in het begin niet zo het kwam langzaam op gang.­ Maar toen het op gang was, niet meer te stoppen, jezus wat vet
 
Damm..... ik heb heel wat gemist hoor ik :(

Te hopen komt er snel weer een Intenze.. dan ga ik er beslist heen.
 
was echt een topfeest :D wist niet wat me overkwam toen ik jean hoorde draaien en dana die 2 heb ik in tijden niet zo goed horen draaien :D
 
heb me zekers goed vermaak, dana draaide goed 1
Geen rellen dit keer hoop ik?
nee gelukkig geen rellen dus hopelijk weer snel een feest in de rijnhal!
er liep ook veel security rond dus ze hebben er wel van geleerd van de RA begin vorig jaar...­
 
ja, ik kan wel zeggen dat ik me heb vermaakt daaro!
zoals snuif al zei, hopelijk vlug weer :bounce:
ghehe.. zoals verwacht.. twas een superfeest!!!

nix geen relluh... vette muziek (al kon het wel wat harder) goeie sfeer(al kreeg ik wel lamme handjes van al die bekenden die ik heb gezien sjeesssuss haha);)

C ya all next time :D
MC UB 2.0 :D
Werkzaam bij Full Moon, Peper & Zout
Werkzaam bij Marcanti
Wat ik begrijp komen er volgend jaar nog een stuk of vier feesten in de Rijnhal...­ Op www.­intenze.­nl staat inmiddels ook een leuk album.­ Heb me er helemaal vermaakt!! Zeker daar ik vanuit m'n achterraam het dak van de Rijnhal kan zien!! Veel bekenden gezien die ik op Hardliners/Qlimax/Q-Base/Decibel/Nature One ook heb gezien.­
 
Artiest K-Libra
Beetje late reactie.....Maar het was wel Vet met een grote V! DAMN...alleen idd had het geluid wat harder gemogen, ik bedoel, als je al met je oor tegen de speakers aan kan gaan staan dan is er toch wel iets fout..Kai Tracid draaide lekker, van Jean kan me maar een halve set herinneren ;), Maar ja, toch doorgaan en erg vrolijk doorbeuken op dana. die trouwens ook nog een toegift gaf van zo'n 20 minuten, wel relaxt. Hopelijk snel weer iets in de rijnhal!