Partyflock
 

Verslag van Deja Vu, 10 juli 2005

anoniem gepubliceerd op
FeestDeja Vu · Blackhole Classics part II
Datumzondag 10 juli 2005
LocatieHappydayZZ
WinactieDeja Vu actie, gesloten
Line up in volgorde mainstage:

Bas & Ram
Ton TB
Cor Fijneman

Line up in volgorde kleine zaal:

Erick E
Alfonso

Deja Vu Blackhole Classics part II

In de ochtend was het al warm en tegen de tijd dat ik van huis wegreed was het inmiddels nog warmer geworden. Had ik niet beter naar het strand toe kunnen gaan vroeg ik mezelf nog af maar besloot ff later toch om maar naar Culemborg te rijden. Na 3 kwartier in een warme auto gezeten te hebben kwam ik nogal bezweet aan bij de Happy. Stonden al aardig wat bekenden voor de deur die op dat moment nog gesloten bleek te zijn. Parkeerde de auto en na mijzelf weer een beetje opgefrist te hebben ging ik naar binnen. De deur was inmiddels opengegaan, de rij was weggewerkt en kon dus gelijk doorlopen naar binnen. Security verliep gladjes. Nog even een kaartje gekocht en het feest kon beginnen.
Eerst even zitten klessebessen aan een tafeltje met een koel drankje want de zaaldeuren waren nog niet open. Ondertussen druppelde het publiek binnen en na een klein uurtje te hebben gezeten besloot ik om de grote zaal binnen te gaan die inmiddels al een tijdje geopend was. Bas & Ram beten de spits af en stonden meteen vanaf het begin af aan heerlijk opdwepend te draaien waardoor de sfeer er gelijk goed in zat. :respect:

­

Bas & Ram

Maar het was warm en het zou nog veel warmer worden! Het zwembad dat geplaatst was stond er natuurlijk niet voor niets. Liza (de Diva) trok als eerste de stoute schoenen aan of liever gezegd trok ze ze uit en stond daar met veel bekijks heerlijk in d'r eentje in dat zwembad te dartelen. Frisjes had ze het in het begin wel die Liza maar dat kon de pret niet drukken. Een tijdje later lag Revana d'r ook in en er zouden er snel nog meer volgen.
Ikzelf had geen badkleding meegenomen dus ik besloot de verkoeling elders te gaan zoeken. Gelukkig stond alles open en kon je ook heerlijk buiten zitten.

­
Regelmatig zochten mensen verkoeling in geplaatste zwembad!

­
Het buitenverblijf met zwembad!

Buiten hing er een relaxed sfeerte.
Beetje afkoelen, beetje socielizen tot ik weer besloot om naar binnen te gaan. Bas & Ram hadden hun set beeindigd en Ton TB had het inmiddels overgenomen. Het was even wennen, de omslag was groot maar ik zat er zo weer in. Ton had het ook goed begrepen en draaide ook heerlijk opdwepend. Besloot even later ook om ook in de kleine zaal te gaan kijken die inmiddels geopend was en waar Erick E al plaats had genomen achter de draaitafels.

­

Erick E

Ook daar zat de sfeer er helemaal in. Ken Erick meer vanuit het Club circuit waar hij meestal samen met dj Roog Back to Back sessions doet maar hier op Deja Vu stond hij echt te knallen. Het publiek had hij zeker mee. Iedereen stond daar lekker uit z'n dak te gaan! Ikzelf vond het wel weer tijd om naar de grote zaal te gaan en heb de rest van de set van Ton TB meegemaakt en heerlijk staan dansen.

­

Ton TB

De tijd vloog echt om deze middag en inmiddels was het alweer de beurt aan de laatste dj en favoriet Cor Fijneman waardoor ik niets heb meegekregen van Alfonso. helaas!

­

Cor Fijneman

Cor zette gelijk goed in en had vanaf het begin af aan het publiek mee. Wat een topper toch deze man! Het was mooi, het was zwoel en het was opdwepend. Ik heb heerlijk staan wegdromen bij zijn set. Helaas werd ik weer uit die mooie droom wakkergeschud toen het bijna afgelopen was door de MC die nog even bekend wilde maken dat SOS on The Beach en Supersessions eraan zaten te komen.

Hoe dan ook. jammmer. maar ik had het enorm naar m'n zin gehad en vond ook deze editie van Dejavou weer waanzinnig!(y)

Hier nog even een kort verslagje over een dvd die ik laatst opgestuurd kreeg van Universal Webcast. Of ik die eens wilde bekijken en daar misschien nog even een kort stukje over wilde schrijven. Nou, bij deze dus. De eerste die ik opgestuurd kreeg was helaas niet geschikt voor mijn dvd speler maar er waren diverse soorten dus er werd al snel een andere geregeld. Eenmaal binnengekomen was ik toch uiterst benieuwd geworden wat er op het schijfje te zien was allemaal. Stopte het dingetje in de dvd speler en waarempel. Hij deed het. pfff. Gelukkig! De eerste beelden die ik voorbij zag komen waren erg leuk. Een set van Spider in de XL. Normale afbeeldingen worden hier afgewisseld met silhouet achtige shots van het publiek en de diverse (dance)acts wat je eigen fantatsie weer prikkelt. Overige namen naast Spider die je op deze dvd kan zien en horen zijn: Dazzle, Armin van Buuren, Maron en Johan Gielen op o.a. Beach party, Extra Erotic en Unique Sexy City. Deze dvd is niet alleen leuk als XL ganger maar voor iedereen die een leuk feest heeft meegemaakt en thuis nog eventjes gaat afteren. Kan deze dvd dan ook zeker aanbevelen! Je kan hem bestellen voor 15 euries bij Ronald van Trance4dance2. Stuur hem eventjes een PF berichtje en binnen een week heb je hem in huis. Wees er snel bij want er is maar een beperkte oplage voorradig. Veel plezier ermee!(y)

Groetjes,

Norma (k)

14 opmerkingen

 
moet dit een verslag voorstellen?!?!?
 
Maakt ze vandaag af denk ik!?
 
Sorry hoor, maar de vorige keer 3.­5 uur bezig geweest met verslag en kon niet doorverzonden worden.­ Werk voor niets geweest dus! Vandaar nu even die tussenstops!
 
Er staat overal Eric, maar hij heet gewoon EricK hoor ;) Verder leuk verslag
 
Thankx voor het compliment en thankx voor je oplettendheid! (y)
 
:) Ja er is namelijk ook een dj in zuiden van t land en die noemt zich eric e zonder k, maar in tegenstelling tot erick e is hij waardeloos 8)
 
Nooit van gehoord maar waardeloos is dat! Kan die vent zelf geen orginele naam verzinnen haha. Maar de enige echte was in ieder geval top gister!
:respect:
 
Orgineel is anders ja :vaag:

Uitspraak van verwijderd op maandag 11 juli 2005 om 11:57:
enige echte was in ieder geval top gister!

Kan ook niet anders :D
Leuk verslag Norma maar met de orginele DJ namen blijft het lastig vooral internationaal :-)

(K)
He Nor, vond het een leuk verslag,ben normaal wat uitgebreider van je gewend,maar dat had je al uitgelegd....­je kunt leuk schrijven.­ groetjes.­
Weer een leuk verslag van een heel geslaagd feestje Norma (y) :D
 
Goed verslag Norma ik zou het je niet na kunnen doen TOP :kusje2:
 
Thankx! (k)