Partyflock
 

Verslag van Mania, 9 mei 2003

door , gepubliceerd op
Mania
17 april 2003
FeestMania · Mental Illness Marked By Extreme Obsession
Datumvrijdag 9 mei 2003
LocatieRodenburg Site
zow k zal ook weer efe verslagie typen over Mania!

mijn eigen timetable ;)

Showtek 22:45 tot 23:30
Panic 23:30 tot 00.15
Pavo 00:30 tot 02:00
viper 02:00 tot 03:00
bountyhunter 03:00 tot 04:00
Promo& Darkraver 04:00 tot 04:45
buzz fuzz gemist :(

Met Fietspomp dit x gingen we samen naar de rodenburg. voor mij wel een bekende locatie want was de 1e mania ook geweest! (Y) de 2x mania was erg druk, dus hoopte dat het nie weer zo druk zou zijn.
We kwamen aan en binnen een kwartier waren we binnen! Maar 8ter ons stond er al een flinke rij! We stonden op de gastenlijst dus efe snel geaait worden jas ophangen en naar binnen.

Gelijk maar naar de oldskool (toen nog hardstyle) om eerst efe rustig te zitten! showtek knalde er al flink op los,voor mij veel onbekende hardstyle! jammer dat wij de enigste waren in de zaal ;) toen maar om kwart over 11 stukie nosferatu gehoord maar dat klonk al flink : bounce:
Half 12 kwam dan Panic en ja hij deed het gelijk goed goeie platen en lekka in elkaar gemixt (y) (Y)
aangezien fietspomp Outblast wou zien ging ik toch maar naar Pavo! Het was al drukker geworden in het kleine zaaltje en hij begon met 2 hardstyleplaten en daarna kwam er een wazig uurtje voorbij! Alleen maar oldskoolpingel muziek :( nie lekker dansbaar dus.
toch weer een einde met hardstyle. Overdrive discofan enzenz

toen maar efe zitten biertje drinken met een paar bekende die ik inmiddels was tegengekomen. Outblast scheen alleen maar darcore te draaien en dat kon fietspomp zkrzzz waarderen :bounce :bounce)
Toen maar verder met de Viper.Hij draaide ook heel lekker heb nog een wazige mix gehoord van ofortuna en masters symphony klonk zkrzzz wel tof ;)

Om 3 uur kwam bountyhunter heb hem nog nooit gehoord. maar hij is deze avond zkrzzz blijven hangen bij mij :P draaidelekker oldskool en alles zat gooed inelkaar.
Ondertussen was pavo weer teruggekomen om weer efe lekker samen te draaien (maar vet om te zien hoe hij kan feesten 8ter die tafel)

Toen om 4 uur maar naar Promo om pietspomp weer eens op te zoeken! En wat begon hij goed :bounce: (kan iemand mij vertellen hoe dat nummer heet) lekkere promo-style ! Aangezien er geen treinen reden konden wij om kwart voor 5 met iemand mee terug rijden (thanQ jongens;) dus toch maar efe laatste stukie darkraver luisteren. En dieDraaide echt weer lekkere oude hardcore .
nog efe de laatse energie eruit gestamp en toen toch maar richting huis!

Zow het was wel weer een goeie Mania maar hoop de volgende x wat andere platen te horen! want heb vaak nummers dubbel gehoord;)

Geluid was weer super, had om 2 uur al een piep in mun oren (Y)
sfeer was ook lekker heb helemaalgeen argressie gezien ofwat
Vond Panic en bountyhunter de beste van de avond! echte aankleding is er nie. maar ja je staat ook in een discotheek

Fietspomp bedankt voor de vrijkaarten:p:p en xie je snel weer

tot Q-xlusive dan maar

5 opmerkingen

lekker wazig verslagie maar ja ut is pas mun 2e ;)
 
Zo panic draait wel lang he ;)
ja kan gebeuren he.. ;) maar ja lekka boeie
hahaha bramus lkr bezig hoor! die stelt gewoon zn persoonlijke timetable op ;)
 
Nou mutjuh Mania was ckers geslaagd deze keer. Volgende keer toch maar weer naar mania, want het klapt daar toch wel lekkah. Ik hoop dat dat nog dit jaar is want ik heb nog 5 van de 10 munten over want ik bleef maar gaan die avond.