Partyflock
 

Verslag van Impulz, 29 maart 2003

door , gepubliceerd op
Impulz
25 juli 2006
FeestImpulz · The Spring Edition
Datumzaterdag 29 maart 2003
LocatieBrabanthallen Site
zow ik zal ook maar eens mun eerst verslagie schrijven voor partyflock. :P

Zaterdag avond samen met brakkebommelaar de trein gepakt en kwamen zo rond kwart over 10 in denbosch aan. We d88 gaan wel lekker op tijd anders heb je weer veel gezeik met de jassen! Eerst efe :xtc: naar binnen gewerkt zodat we bij binnenkomst al lekker konden beginnen!
1maal aangekomen bij de brabanthallen was alles goed geregeld (alleen jassen 2 euro) En na efe geaait te worden door de security waren we binnen.

Wat mij opviel is dat de zalen anders waren ingedeeld, want je liep nu gelijk de harddancezaal in inplaats van de chill out!

toen zijn we eerst efe de boel wezen verkennen en toen terug naar Simon eve. die al wel lekker stond te draaien! Na zijn set nam volgens mij Andy Farley het over en ging ook lekker door, maar aangezien ik ook een grote techno fan bij mij had ;) toch maar de techno zaal weer efe opzoeken waar coming soon een live act gaf (y)
Aangezien techno nie helemaal mijn stijl is kwam ik toch wel lekker los! (Was trouwens een mooiezaal met lekker geluid! )
Ben nog eventjes wezen kijken bij don diablo die ook een lekkere trance set weggaf

Toen maar weer terug naar de harddance zaal waar JP ging beginnen. was inmiddels lekker :vaag: aan ut worden en tot mijn verbazing draaie jp 100x beter als de vorige impulzz! spelen met het publiek kan hij ook als de beste en gooide veel bekende platen erop. French kiss hand's up , durb ,Airport en als afsluiter draaide hij Follow me wat voor mij nog een onbekende plaat was. :bounce: :bounce:

Tijd ging in het begin heel langzaam , maar vanaf een uurtje of 3 vloog het toch echt wel.
Dus efe lekker in de chill met brakkebommelaar jointju gerookt. :xtc: gepakt en gaan! Brakkebommelaar ging weer lekker de techno in voor John Acquavivadie die weer een goeie techno set weg gaf! En ondertussen was tomharding begonnen die gelijk een x lekker begon inplaats van softie. Halverwege zijn set ging zijn draaitafel moeilijk doen. Hoorde dat het door de condens kwam! Maar voor tomharding draaide hij een goeie set, wel beetje veel trancie maar ja. Toen heb ik brakkebommelaar maar weer opgezocht, want die stond flink te :bounce: op carl cox.
haha wat mij opviel was dat er een paar gekke negers een polonaizu aan ut lopen waren onder de set van hem (y) verder nie veel meegekregen van kale kox :vaag:

Maar om een uurtje of 5,6 kreeg ik last van kramp in mun benen en brak last van zun rug, dus zijn we weer efe relax met nog een paar andere maatjes jointju wezen roken in de chill. heb nog efetjus stukie meegekregen van Yoji Biomehanika maar die draaie naar mijn idee beetje veel trance8ige nummers

Toen kwam ik gelukkig nog flink los op Fausto
die ook 1 van de betere dj's was van de avond! :bounce:
Maar ja aan elk feest komt weer een eind dus rond 8 uur gooide fausto weer FOLLOW me erop en toen nog efe flink gevlogen. we kwamen 9 uur in bommel aan, nog lekker jointju gerookt op het station met Brakkebommelaar en toen lekker mun bedje ingedoken

Sfeer- was heel goed heb weinig opstootjes gezien
Muziek- was ook stukie beter als de vorige impulz
Geluid- stond weer lekker hoor vooral in de techno voelde je die bassen flink door je lichaampje gaan!

Security- heb ze wel veel gezien, maar geen last van gehad :D

Voor de rest wou ik brakkebommelaar bedanken. lekker feesie gehad samen! :p :p

tot de volgende x laturzzz BRAMMUTJUH

10 opmerkingen

 
YOWW :P BRAMUZZ :P CHILLL VERSLAGJUH!!!! :BOUNCE: :BOUNCE: XX SEE YA MAYO
ik von um ook weer geslaagd bramuzz! pakken snel weer een feesie mee! :P laterzzz
 
Top verslagje (y)

Leuk om te lezen hoe iemand bewust een hele nacht meemaakt terwijl dr wel drugs gebruikt is hehehe

GreetX Chris
 
wel jammer hoor dat ik niet mee ben gegaan! kon het laatste moment nog voor 20 euro een kaartje krijgen! maarja.. eigenlijk heb ik het wel gezien na 5x impulz.. wie weet de volgende x weer eens! hangt natuurlijk van de line-up af! Maar leuke verslagen hoor standsgenootjus!
2 Inge&chris thanQ

ja ik pak wel snoepjes maar ik weet meestal wel wat ik doe op z'n avond ;)

(k) (k) for joe marjolijntjuh
veeeeeeet feesjuh
is en blijft vet feesje ja!! (Y)
en als afsluiter draaide hij Follow me wat voor mij nog een onbekende plaat was..

Kan iemand mij vertellen van wie die plaat is?

Leuk verslagje btw! (y)
2 masterR.. ik ben daar ook wel benieuwt naar ..hoorde dat die ook op hardbass werd gebruikt als afsluiter :D


flink :bounce: nummer hoor ;)

En ThanQ
laatste aanpassing
space frog - follow me