Partyflock
 

Verslag van Eternal Darkness, 8 maart 2003

door , gepubliceerd op
Hoooooooooooooi, Koffie?

Nou weer een verslagje dan.

Noizefucker en in kwamen rond kwart voor 11 binnen, toen was er Darkcore. Om elf uur moest Damage draaien en die draaide niet slecht. Na Damage moesten 1 of 2 (voor mij Onbekende Dj's draaien) Beetje TeKno en Terror. Super goed gedraaid werd er, flink geHAKT en natuurlijk ook :bier: gezopen :). Na die Dj('s) moest SIMON UNDERGROUND, hij begon al sneller dan op darkcore (super goed dus). Hij draaide weer de sterren van de Hemel. Na Simon kwam NOISEKICK (LIVE), dit was de eerste keer voor mij dat ik NOISEKICK live zag. Super goed gewoon (jammer dat het maar een half uur was). Na dat half uur moest Noizefucker draaien, hij zei tegen me dat hij een snellere set ging draaien dan op Alphen (en NATUURLIJK beter). Hij begon ongeveer bij 300 á 400 BPM, en bouwe zo op tot ongeveer de 800 á 900 BPM. Toen hij op de 800 á 900 zat ging dit zo'n 10 minuten door, daarna liep hij weer in een soort van "Dal" met de BPM. Hij draaide weer super.

Toen ik daar ongeveer 1uur was kwam er iemand naar me toe en zei (Je raad het al): Ben jij van Partyflock? ik zei Ja, en hij stelde zich voor. Het was HHHOOLIGAN. Gezellige avond gehad daar met HHHOOLIGAN en Noizefucker en natuurlijk de rest die er waren, want er hing wel een goed sfeertje vond ik.

Mijn volgende verslag word toch wel over The Berzerker denk ik (want dat was zo FET als het maar kan. Meer informatie volgt.)

Greetz Bazzzer

6 opmerkingen

 
ik ben t met u eens was toppie.­
lekker sfeertje enzow alleen t wachten op de trein is altijd wat minder
 
bazzzer dat klinkt wel relaxed die noizefucker draaide dus wel lekker heel goed
T3rror is in ieder geval niet vergeten.....­
Whehe......­
 
Was weer lekker feestje
:D
jammer dat het maar tot 4 uur duurt :(
laatste aanpassing