Partyflock
 

Verslag van Secret Underground, 13 augustus 2022

door , gepubliceerd op
Vooropgesteld hebben wij ons zeer vermaakt! De locatie is interessant met;
- de cellen die als playrooms zijn gebruikt,
- de ruimte waar je kon zitten was sfeervol en relaxed
- Het publiek was in een opperbeste stemming, bijzonder aantrekkelijk en vriendelijk.
- De DJ line up was goed, de muziek zelf was oke, maar wist ons op veel momenten niet heel goed op te zwepen.
- gratis ijsjes! werden zeer gewaardeerd!

maar er zijn echt punten van verbetering. en dat heeft denk ik meer met de venue en het personeel ervan te maken dan dat het aan de organisatie en het concept ligt:
- het feest was eigenlijk gepland in november 2021, en is twee keer uitgesteld ivm corona, dus daarom uiteindelijk gehouden in augustus. en toevallig is het nu een tropische week, waardoor de temperatuur in de catacombe standje sauna/sahara was. echt te heet!
- de ruimte om te dansen veel te klein! het was wel lekker knus. maar net iets te knus ;-)
- de drankjes waren belachelijk duur. en het aanbod beperkt. geen mailbu en geen zoete witte wijn. dus dan maar 2 bacootjes (bacardi cola) moesten we 28 euro! afrekenen. en op het einde bestelde ik een cola. voor 4 euro. werd ik nog afgestraft met een half glas. (ze schonk niet het hele flesje uit) dat voelde echt als oplichting.
- het personeel kon in eerste instantie de drukte echt niet aan. even een sigaretje roken op het drukts van de avond. alles moest 5 keer herhaald worden, ze praatte slecht nederlands en door de manier van werken (flesjes als een show open maken, uit flesjes schenken, ijsklonten eerst nog kapot slaan om te kunnen scheppen, pinnen/contant betalen op een centrale kassa. alles duurde gewoon te lang (door de hitte , de prijs van de drankjes en de slome service was het al snel gedaan met de echte drukte en gingen er al veel mensen snel weg)
- playroom. het idee van de cellen in de catacombe is echt wel gaaf. maar die over het geheel genomen was de gehele ruimte was toch wat aan de sumiere kant en saaie kant: 1 sling in de playroom en 1 sling in de ruimte waar je kon zitten. dat kan wat beter zoals het plaatsen van een andreaskruis of een bok. en misschien een grloryhole wand .