Partyflock
 

Verslag van Hakkûhgat, 18 februari 2012

anoniem gepubliceerd op
afbeelding Hakkûhgat
Toch nog even een verslagje van het feestje van gisteren: Hakkuhgat 2012! Dit keer een andere opzet, geen terror(jammer:P) maar hardstyle in het Atrium en hardcore in de grote zaal. Om 19:50 stond ik voor de deur van Dynamo waar al een aardig groepje mensen stond te wachten, na een poosje gingen de deuren open en kon iedereen langzaam binnen druppelen, duurde wel lang voordat je binnen was omdat er maar 2 mensen per keer werden binnen gelaten, hoorde buiten al een aantal lekkere plaatjes! Ik stond om iets voor half 9 binnen even naar de controle, die zeer goed en uitgebreid was, de beveiliger vroeg nog of ik iets bij had haha. Eenmaal binnen jas opgehangen en het feestje kon beginnen:

21:00 - 22:00: Insaniax
22:00 - 23:00: Future & Profreaks
23:00 - 00:00: Kasparov
00:00 - 01:30: Artek & Endonyx
01:30 - 02:30: Amnesys
02:30 - 03:00: Live: Edge of Darkness
03:00 - 03:30: Artek & Endonyx
03:30 - 04:00: Nosferatu

MC: Da Hustla
2Area 2
20:00 - 21:00: Sanguine
21:00 - 22:00: Miss Dutchlander
22:00 - 23:00: Dstrbr
23:00 - 00:00: Krusaders
00:00 - 01:00: Maximize & Seneeq
01:00 - 02:00: The Geminizers
02:00 - 04:00: Guido Laagherrie & Mentale Mark

MC: Sonik

De avond begonnen in het Atrium waar Sanguine zijn kunsten aan het vertonen was, de hardcore zaal ging om 21:00 uur open, hier even lekker ingekomen en de boel een beetje verkend, kwamen al een aantal leuke plaatjes voorbij!

Hierna even naar de hardcore zaal gelopen en hier even de beentjes los gegooid, eigenlijk heel de avond & nacht gewoon heen en weer gelopen tussen de 2 zalen, geluid in de hardcore zaal was goed, lekker hard en ook de lasers etc waren goed vertegenwoordigt!

Vervolgens even voor wat langere tijd naar het Atrium gegaan voor de setjes van Miss Dutchlander En DSTRBR, die beide een lekker setje weggaven met een lekker tempo erin en vette platen zoals Winter, Unborn, Hardbass anthem 2011 volgens mij etc.(y)
Toen was het de beurt aan de Krusaders waarvan ik ook nog een stukje heb meegepakt, gevarieerd en Barricade situation kwam nog voorbij!

Tijd om weer even de de grote zaal binnen te waaien waar Kasparov begon met zijn set, weet eigenlijk niet zo welke platen er allemaal gedraaid zijn, wanneer & bij wie, paar here comes the madness voorbij horen komen, braincracking, walk the line etc.

Artek & Endonyx waren de volgende die een 1,5 uur setje gingen neerzetten, omdat Sinterdanny & Prins Tom d'n Urste volgens mij niet hebben gedraaid, kan het mis hebben, wel jammer verheugde me toch wel op doe 2 malloten:P. iig gaven Artek & Endonyx een lekker setje weg, heel de avond/nacht goed me energie kwijt gekund en op bepaalde momenten lekker losgegaan!

Weer even naar boven gegaan en een groot deel van de tijd bij The Geminizers gestaan die weer lekker op dreef waren! Ze knalde weer heerlijk, Tonight A2 remix, Bitcrusher & Wake up kwamen nog voorbij! Netjes gedaan heren.

Time for the last act, in eht Atrium dan, Guido Laagherrie & Mentale mark gingen de laatste 2 uur in de hardstyle afsluiten, na een grappige intro gingen deze heren los met een hele zooi happy hardcore nummers haha! Nog even naar de hardcore gewandeld voor Edge of Darkness live & een half uurtje Artek & Endonyx omdat Nosferauta een half uurtje later was, tempo lag er in ieder geval lekker op bij Edge of Darkness en het was net dat tandje harder, well done. Hier na gingen Artek & Endonyx nog even door en kwamen er nog wat frenchcore plaatjes voorbij. Toen riep da Hustla ineens herkennen jullie deze pet, ja die herkennen we, Nosferatu die was er, even de eerste 2 plaatjes meegekregen en toen naar boven gegaan om alvast in de rij te staan voor mijn jas. Ging volgens mij niet helemaal goed bij de garderobe. Verder was dit een prima feestje(y), snel geholpen aan de bar, alleen raar dat de boven bar een tijdje dicht was. Sfeer was verder goed, netjes dat er veel mensen verkleed waren;). Bedankt organisatie en dj's!(y).

Tot de volgende.

3 opmerkingen

 
Leuk verslag! Fijn dat je, je hebt vermaakt!
Nog n keer dan: wat een vet masker had jij op zeg!! Wauwwwiee!


Leuk dat je, je vermaakt hebt!
Ik ook redelijk, ik vond dat er veel hetzelfde gedraaid werdt!
En wij waren eerder weg ivm voorval security!

Jassen ging inderdaad niet goed!:o was ook mijn jas kwijt:o:o
Gelukkig na zoeken eindelijk gevonden!

Op naar volgend jaar! Voor nieuwe kans!;)


Leuk verslag en carnaval ze nog!:d
 
Was zeker weer goeie!
Kon het niet laten zelf ook een verslag te schrijven :P
fouilleren was idd heel erg streng, schoot ook echt niet op...­ Had aan het eind van de avond niet echt het idee dat dit nut had ghehe