Partyflock
 

Verslag van Salinas on Tour, 27 juni 2010

anoniem gepubliceerd op
. wat een super feest was dit zeg. :P Ik geniet nog na van de heerlijke muziek, de gezellige party vriendjes die er ook waren en van club Vroeger die toch wel bij uitstek een prachtige lokatie is voor Salinas! Ik was helaas wat later binnen (poeh poeh. wat een drukte om deze tijd. ik reed om 16.00 ongeveer op de Zeeweg en vond na een uurtje zoeken EINDELIJK een plekkie voor mijn auto!:S. ) maar toen ik eenmaal langs de kassa was geweest. alle parkeer ellende alweer vergeten! :banana: Overal heppiedepeppie party peepz in hun zomerste outfitjes mét slippertjes en wat werd er weer héérlijk gedraaid. Mike S. stond achter zijn draaitafels en wat klonk dat weer heerlijk! Heel eerlijk vind ik zijn sounds niet altijd even spetterend maar deze keer :respect: ik heb ervan genoten,Mike! Thxx. (F)Voor mij ook een luchtig zomers outfitje want het was nog steeds ergggg warm. m'n knalroze bikinitopje met driekwart witte slobberbroek en heerlijk slippertjes aan mijn voeten. wat is dat toch een zalig gevoel om zo te feesten! Ook erg praktisch natuurlijk want met je high heels in het zand je dansje doen gaat toch nie lukken. Zoals het op een strandfeestje hoort waren er veel party peepz zo luchtig gekleed en dat geeft zo'n saamhorigheids gevoel! De sfeer was dan ook helemaal super te noemen met allemaal party gangers die het, net als ik, helemaal totaal naar de zin hadden.Na Mike werd Abel Ramos aangekondigd, ik ken deze deejay niet zo goed maar weet nu wel dat ik hem helemaal goed vind draaien!Wauw. wat heb ik staan dansen op zijn sounds! :cheer: En zo ook een heleboel andere party gangers want het was lekker druk voor zijn booth. Keep up the good work (Y) ik heb mega genoten van je draaikunsten,hoor!Het wilde maar niet afkoelen buiten, menig zweetdruppeltje heb ik gelaten deze avond maar maakte me niks uit! Tussendoor ben ik wel samen met een party vriendje heerlijk even naar de zee gelopen om even af te koelen. Zaaaalig met de voetjes even in de verfrissende zee op deze zomerse avond was ook toch wel even puur genieten! En dat kon allemaal op dit feest. Doordat we een bandje om kregen bij binnenkomst kon iedere bezoeker even weglopen uit beachclub Vroeger en op vertoon van dat bandje aan de portier mocht je zo weer naar binnen lopen door een zijdeur die open was gezet. Helemaal super toch? Dikke pluim voor de organisatie die dit toch maar even mogelijk maakte! De muziek was bij de zeelijn nog prima te horen dus mistte we niks van het feestgedruis binnen.Toen we afgekoeld genoeg waren zag ik Miss Melody achter de draaitafels en ook dit klonk helemaal lekker in mijn oortjes! Het was gewoon zo dat elke deejay echt TOP aan het draaien was. echt!En de bezoekers bleven even enthousiast hun feestje vieren. bovendien leek het wel of het niet rustiger werd, niemand wilde denk ik naar huis! :no: En terecht. want dit gevoel wilde ook ik zo lang mogelijk vasthouden. dit super VET strandfeest Salinas mocht eigenlijk helemaal NIET eindigen. het was veel te gezellig hier!

Toen de vermoeiheid tóch 'n beetje toe ging slaan ben ik zalig op een lounge bankje gaan zitten/hangen en heb daar ook zalig "liggen" genieten van de heerlijke sounds van Spider en MEM. Enne MEM :bounce: wat was je weer goehoed :yes: Je blijft nog steeds 1 van mijn favorietjes achter de deejay booth. Thxx. (F)Door mijn feest bezoek van de zaterdagavond, het heerlijke maar brandende zonnetje op m'n bolletje en die paar slaap uurtjes die ik maar heb kunnen pakken leek het mij verstandig om zo rond 22.15 uur naar huis te gaan. Gezelligheid kent geen tijd maar voelde toch dat het verstandiger was om te gaan. Het is toch nog een klein uurtje rijden naar de polder en dat wil ik wel graag veilig doen en niet half slaperig. daar komt alleen maar ellende van! Dus werd het de hoogste tijd om een paar lieve vriendjes gedag te zeggen en mijn auto te gaan opzoeken. Toen ik wegging was het nog steeds drukjes vond ik. betekend gewoon dat dit feest super in de smaak is gevallen bij iedereen denk ik! Bij mij in ieder geval zeer zeker. ik heb meer dan genoten van deze zondag in deze gave beachclub Vroeger van dit SUPER feest Salinas! :cheer:

[img width=679 height=453]http://album.partyflock.nl/78117496.jpg?nocache;36910655[/img]{non-image link}

Miss Melody en MEM. hartstikke bedankt voor alle gezelligheid! (F) Jullie hebben het perfect gedaan in samen werking met beachclub Vroeger en jullie eigen crew natuurlijk. Het is altijd een hele klus om zo'n GEWELDIG feest te organiseren als strandfeest. Het blijft altijd de gok of het mooi weer word en dat geluk hadden jullie godzijdankjewel in de pocket. Het was een stralende dag met heerlijke temperaturen. De leukste party people zijn mee komen feesten uit alle hoeken van Nederland en iedereen die gekomen is hadden de vele kilometers en de parkeer ellende soms er voor over! En voor zover ik heb gehoord en gelezen heeft iedereen een mega gaaf feest beleefd met jullie! Een mooier compliment kunnen jullie niet krijgen volgens mij.

Op 1 augustus staat jullie volgende feest al in de agenda en ik ben er zeker weten ook weer bij! :bounce: Want feestjes zoals deze maken mijn hartje helemaal blij. ik heb het zo onwijs naar m'n zin gehad. dat wil ik heel graag weer mee beleven,hoor! :yes:

Uitspraak van balance U future op maandag 28 juni 2010 om 12:43:
Dus wie vertrouwen heeft die weet dat hij/zij niet te lang moet wachten om nog de mogelijkheid te hebben aanwezig te mogen zijn bij dit feest ! Tot snel allemaal hans

Tuurlijk lieve Hans. ik heb er ook alle vertrouwen in! Ik heb je helaas amper gesproken door alle drukte dus op 1 augustus wil ik graag een herkansing,oke?;)

Liefs little star Patricia!

-XxX-

2 opmerkingen

Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Top verslag !
 
damnn
wat moet dat een heerlyk feest zyn geweest

xxjes