Partyflock
 

Verslag van 7th Heaven, 23 november 2008

anoniem gepubliceerd op
7th Heaven
24 november 2008
Feest7th Heaven · The Sunday Afternoon Party
Datumzondag 23 november 2008
LocatiePalazz
7th Heaven *The Sunday afternoon party* @ Palazz in Woerden 23 november 2008 16.00-00.00

Toen ik wakker werd had het flink gesneeuwd en het bleef maar sneeuwen,de winter lijkt wel begonnen. Vandaag had ik met wat party vriendjes afgesproken om tóch nog even te gaan feesten in Woerden. Altijd super leuk die feestjes daar in de Palazz…. Eerst het thuis frondje goed verzorgt, daarna lekker douchen en outfitje aan!De line-up was deze keer écht om van te smullen dus had er mega zin in. Al snel werd het tijd om te gaan en ik liep goed gemutst op mijn hoge hakjes naar mijn gele race monstertje…mijn eigenste suzuki alto. Beetje glibberen…dat wel maar wat maakt het uit. Ik had afgesproken bij een lieve vriend van mij om samen te rijden want alleen is ook maar alleen in de auto. Bovendien heeft hij een iets stoerdere auto (BMW Z3 voor de kenners!) dus zo konden we wel verschijnen voor de Palazz dacht ik zo! Had nog nooit in zo’n sportauto gezeten dus vergde wel wat lenigheid met mijn high heels en mini rok! Maar goed….het lukt best. Onderweg gelukkig niet al te slecht weer dus al snel zagen we al kletsend de afslag Woerden al voor ons. We dachten een goed parkeer plekje gevonden te hebben vlak voor de deur van de Palazz alleen….zagen we te laat dat het een grasveldje was! En ja hoor….deze stoere auto zat vast in het kletsnatte gras met een laagje sneeuw. Daar sta je dan met je mooie bolide in de blubber. Nou ja….ik ben de beroerdste niet dus ik zei: Kom op….jij gas geven en ik duw wel! Zo groot en zwaar is die auto ook niet dus na 2x goed gas geven en 2x mijn girlpower spierkracht op hoge hakken laten zien en voila….tuutje uit de modder! Nou dat was een goed begin…

Binnen was het al gezellig druk en lekker warm want buiten was het best koud! Mijn persoonlijke topper Ruben Vitalis stond al zalig te draaien. Altijd een lekkere binnenkomer. Hij kon natuurlijk niet helemaal los wat betreft zijn tempo (feestjes worden opgebouwd natuurlijk qua muziek)maar klasse gedraaid kanjer! Er waren weer heel veel party vriendjes aanwezig dus ik had het zoals gewoonlijk weer lekker druk met mijn gedag kus en knuffel rondje. Geeft niks hoor….ik klets en kus graag! Tijdens de zalige klanken van Ruben ben ik eerst maar even gaan relaxen in de rookruimte voor mijn sigaretje. Was wel wat rokerig daar zeg,want veel rokers onder de bezoekers. Eigenlijk misschien het sein om te stoppen met roken….ja ja ja ik weet het….maar nu nog even niet! Toen het weer tijd was voor een dansje stond mijn andere topper achter de draaitafels DJ Mike S. De dansvloer lekker vol en iedereen lekker uit z’n dakkie. Zo fijn die dansvloer daar in de Palazz en het trappetje t.o. de DJ booth. Het oogcontact met de DJ is dan optimaal en dat geeft toch voor mij in ieder geval een extra dimensie tijdens het dansen!

De bezoekers bleven binnen druppelen ondanks het slechte weer en de sfeer was,zoals altijd vind ik,optimaal!Iedereen was vrolijk en ging zalig uit zijn/haar pannetje. De dansvloer lekker vol telkens. Zeker ook toen Melvin Warning ging draaien! Wat een topper is dat toch….zijn energie en plezier in het draaien is zo super om naar te kijken! Al zou je willen,je kán gewoon niet stil staan als hij achter de draaitafels kruipt. Net zoals de super vriendelijke en kanjer van een DJ Santito. Wat een uitstraling heeft die man zeg en wat een talent,vind ik! Ik kon er geen genoeg van krijgen. Telkens weer bedacht ik me: hoe krijgen ze toch steeds weer zo’n TOP line-up in 1 feestje bij elkaar! Helemaal goed gedaan Shirley en Wim!

En natuurlijk hield het daar niet mee op,DJ Tremenda was dé afsluiter van deze super avond. Het bleef redelijk druk op de dansvloer want niemand wil toch vroeg naar huis dan? Wat was deze DJ heerlijk op dreef, iedereen danste alsof niemand keek…zoals het hoort ook eigenlijk. Gianni je was meer dan super vanavond,wij als party peepz hebben zeer van je genoten als afsluiter van deze laatste dag van het weekend. Zeer genoten van dit heerlijke feestje durf ik wel te zeggen. Wij zijn om 23.45 uur richting de garderobe gegaan. Het was mooi geweest en we gingen weer richting de polder. Het was gelukkig opgehouden met sneeuwen zodat we veilig en wel richting huis konden rijden. Het was dus weer een heerlijk einde van mijn weekend, tot de volgende keer maar weer.

Groetjes en tot een volgend gezellige party report

Patricia.

3 opmerkingen

Harstike leuk verslag Patricia,was weer top in de Pallaz