Partyflock
 

Verslag van Masters of Hardcore, 13 september 2008

door , gepubliceerd op
Masters of Hardcore
15 september 2008
Zaterdag 13 september, voor de 3e keer ga ik naar een groot evenement! Nadat ik bij The Warrior Elite was geweest in februari zei ik direct al dat ik bij de volgende Masters of Hardcore er weer bij zou zijn en terecht, want, het was zoals ik al verwachtte, weer een topfeestje!

Deze keer niet 5 zalen maar 1, grote, zaal wat ik persoonlijk wel wat prettiger vind dan meerdere zalen wat je hebt dat gesjouw niet van zaal naar zaal haha:P. Ik vond 't trouwens wel een beetje raar dat de deuren pas 10 uur open gingen in plaats van half 10 ofzo. Nu moesten Tomcat en Rudeboy de eerste tracks voor een lege zaal draaien! Ik zou zelf de deuren een half uur van tevoren op doen zodat het allemaal een beetje door kan stromen en dat 't spektakel direct lekker begind.

De heenreis voorliep spoedig en snel. Van Hoogeveen naar Assen was maar een tientje met de trein dus dat viel erg mee en bovendien was 't maar 20 minuten. We waren ongeveer kwart over 9 bij de TT-Hal en moesten dus nog 3 kwartier wachten. Dit werd een beetje leuker doordat er van die stomme italianen achter ons stonden gek te doen:P.

Toen we eenmaal binnen waren gingen we eerst op zoek naar een kluisje voor de jassen, deze waren d'r zat dus we hadden snel onze jassen in een kluisje gedaan en we gingen door om muntjes te halen. De vorige keer had ik voor 50 euro aan muntjes uitgegeven en ik kreeg ze niet eens op dus deze keer dacht ik even rustig te beginnen en voor 30 euro muntjes in te kopen. Helaas waren de muntjes weer zo duur, 4 muntjes voor 10 euro! De 30 euro aan muntjes ging d'r in anderhalf uur doorheen, maargoed.

De DJ's!

22.00-23.30 Tomcat & Rudeboy

Dit duo deed 't op de vorige editie van MoH prima en deze keer weer. Ze hadden een paar lekkere tracks gedraaid waaronder natuurlijk een paar van zichzelf zoals alles kut enter en TNT. Maar ook andere lekker nummers zoals Amnesys - Worldwide Crisis, Endymion - Payback en de official MOH anthem van 2007 --> Raise Cain van The Stunned Guys! Lekker gedraaid!

23.30-00.30 Vince vs Nosferatu

Ik ben zelf niet zo'n grote fan van deze 2 heren maar ik moet zeggen dat ze een lekker setje hebben gedraaid. Op nummers zoals Evil Activities - The way I am (Endymion remix) en Endymion vs The Viper - How Long ging ik echt helemaal los! Super Tracks, vooral How Long, ik hoop dat die echt op vinyl komt.

00.30-01.00 Neophyte vs Tha Playah Live

Hier had ik me erg op verheugd! Neophyte live is altijd vet en met Tha Playah d'r bij moet 't wel lekker gaan knallen, en dat deed 't ckr! Ik had gehoord dat Tha Playah met nieuwe nummers zou komen maar zover ik 't nog weet heeft Tha Playah geen nieuwe nummers gedraaid. Natuurlijk kon Great Succes NIET ontbreken, heerlijk hard nummer! Ook geniaal hoe de heren van Neophyte meespelen met hun elektrische gitaar, echt super vet!(H)

01.00-02.00 Unexist vs Tieum

Na Neophyte en Tha Playah kwamen Unexist en Tieum. Van de bijde heren heb ik weinig muziek en de muziek die ze draaiden was hard, maar zeker niet echt mijn stijl. Hierom zijn we even wat gaan eten. Ik had broodje met beenham genomen maar 't was meer beenham met broodje haha, maar wel lekker! Ook 't bier vond ik best te drinken en ben ook flink aan de Red Bull geweest. Voor de rest heb ik geen idee welke nummers Unexist en Tieum hebben gedraaid, maar af en toe was 't wel tering hard!

02.00-03.00 Outblast vs Korsakoff

Om 2 uur was 't tijd dat Outblast en The Queen of Hardcore een lekker setje gingen draaien. Toen ze begonnen met Menace II Society meets Catscan - Chronic Counter ging ik direct al helemaal los. van 150 naar 200 BPM, lekker hoor!:D Ook draaiden ze nog Ophidian & Ruffneck - So Many Sacrifices, dit is en blijft een heerlijke track. Ook Outblast en Korsakoff draaiden How Long en Voel je die Bass (die ik overigens wel bij elke set heb gehoord geloof ik). Lekker setje bij elkaar!

03.00-03.30 Traxtorm Gangstaz Allied Live

Hier heb ik niet super veel gezien want ik was even wat andere dingen aan het doen, heb hierbij ook niet veel te zeggen haha. Wel ging ik binnen nog effe helemaal los op DJ Mad Dog - Nasty!

03.30-04.30 Daymar vs Drokz

Hier had ik me ook heel erg verheugd, en dat kwam zeker tot zijn recht! Day-Mar en Drokz hebben een heerlijke set neergezet. De spetterende opening met vuurwerk en het voorfilmpje. Ik heb geen idee hoe alle tracks heten maar de official MOH pole position anthem kwam voorbij, heerlijke track met snelle beats en weer een lekkere vocal er doorheen. Prima gedraaid (Y).

04.30-05.00 Noize Suppressor vs Angerfist Live

Angerfist, voor mij eigenlijk nog steeds de heer en meester! Angerfist tussen de Italiaanse hardcore blijkt een goede combinatie te zijn! Angerfist begon met zijn Dominator anthem ''Radical''. Lekkere track! Angerfist begon, daarna Noize Suppressor, daarna weer Angerfist etc. Goed gedaan! Ook weer lekker: Denekamps Gespuis - Gas Met Die Zooi (Tha Playah Remix) SUPER NUMMER! Ook Noize Supressor liet weer wat lekkere nummers horen zoals Bone Crusher en sloot of met het bekende Fingerz.

05.00-06.00 Paul vs Evil Activities

Rond dit tijdstip wilden m'n kuiten niet meer echt meewerken, ik heb ook geen drugs of wat dan ook gebruikt wat ik heel veel mensen wel heb zien gebruiken, als je het mij vraagd een beetje teveel, maar dat is mijn mening, ik hoef die rotzooi allemaal niet te gebruiken om wakker te blijven of om actief te blijven haha, maar dat is iedereen voor zich natuurlijk. Maar buiten dat, ik heb eigenlijk weer niet zoveel aan te merken op deze set, eigenlijk op geen set zoals je kunt lezen hierboven, ik kan gewoon geen minpuntjes bedenken, en ik kan 't wel weer over lekkere tracks hebben maar ze draaiden eigenlijk alleen maar lekkere tracks!

06.00-07.00 Mad Dog vs Predator

Hier heb ik bijna niks van gezien, alleen de eerste 10 min want daarna gingen we weg haha, het openingsnummer was wel goed, namelijk Nosferatu & Endymion - Drunk With A Gun, nog steeds lekker! Het is vast wel een goede set verder geweest

Hierna kwam er dus alweer een einde aan want wij dachten dat er al bussen klaar stonden zodat we niet in de drukte kwamen als we weg wilden, dat bleek niet zo te zijn maargoed, maakt niet uit!

+ en - punten

Eigenlijk kan ik zo niet veel + of - punten bedenken, het was gewoon een lekker feestje en daarmee klaar!

Wat ik nog wel leuk vond om even te zeggen is dat er in het Dagblad van het Noorden op de voorpagina (! ) een heel stuk stond zondag over ''een feest in de TT-Hal''. Er bleken nog 102 jongeren aangehouden te zijn voor het in bezit zijn van drugs etc etc. Maar wat ik helemaal grappig vond is dat er mensen wakker zijn geworden van de muziek, helemaal geweldig! Ik citeer uit de krant:''Het is nu bijna 4 uur in de nacht en de herrie dreunt door mijn huis. De kinderen zijn wakker geworden en weten niet wat er gebeurt. Het hele huis dreunt op verschrikkelijke, onregelmatige beats. Dit gaat alle regels van redelijkheid en billijkheid te boven.'' Geweldig toch:P!

Al met al een mooi feestje en (weer) voor herhaling vatbaar!

Gilian;)

10 opmerkingen

Hahaha dat laatste wat je vermeld in je verslag dat is idd helemaal te gek :d
Tjah eigen schuld van art of dance dat de buurt wakker wordt. :P

hadden ze ma rookruimte binnen moeten maken.

maar geweldig feest next time weer .:D
Hopelijk volgend jaar weer in Assen, kunnen we weer wat mensen wakker houden met wat "verschrikkelijke ongerelmatige beats :P
haha, ik woon zelf ook in assen..
wat een dom gelul van die kut mensen..
met TT Festival en Rock concerten hoor je geen kip klagen en staat het volgens mij zeker niet op de voorpagina! :lol:
Beetje jammer dat het waarschijnlijk gaat omdat het hardcore is..
learn to live with it...
de meesten in assen zijn niets gewend.. haha:D
voor de rest.. drugs are ok! :D
leuk verslag man :D
kan het niet beter verwoorden :P
Artiest Eluzive
Knetter Jantje, ik heb het wel over het Dagblad van het Noorden he:P
 
net verslag :)

alleen beetje raar dat ze korsakoff en outblast NA unexist en tieum laten draaien :bier:
tjsa, assen staat bekend om het gezeik van buurt bewoners!! is nu niks voor niks de helft van de evenementen afgezegd vanwege geluidsoverlast!
''Het is nu bijna 4 uur in de nacht en de herrie dreunt door mijn huis. De kinderen zijn wakker geworden en weten niet wat er gebeurt. Het hele huis dreunt op verschrikkelijke, onregelmatige beats. Dit gaat alle regels van redelijkheid en billijkheid te boven.''

onregelmatig? mijn ouders zeggen altijd eentonig en de hele tijd hetzelfde:lol: stakkers:loser: