Partyflock
 

Verslag van Bassleader, 10 mei 2008

door , gepubliceerd op
Bassleader
18 mei 2008
Eindelijk, het was zover! zaterdag 10 mei, Bassleader! lekker stampen op de hardere stylen van dit moment: Hardcore, Hardstyle en Jump/Frensh tek, ik had er zin in!

Bassleader is m'n 2e grote event na Masters of Hardcore. Deze keer ging ik samen met Dion (ja die ene jumper van Patrick Jumpen), Rolo (onze chauffeur in de rolstoel), Yvonne en Stefan. Ikzelf woon helemaal in Drenthe dus eerst helemaal met de trein naar eindhoven en vanuit daar naar Dommelen naar Dion. Vanuit daar zijn we (met enige vertraging omdat Stefan niet van de basis mocht) met de auto naar België gegaan.

De heenreis vanuit Nederland naar België was al een hele ervaring. We deden als grapje: Doe je ogen dicht en voel wanneer we in België zijn (de Belgische wegen zijn echt kut!), zo gezegd zo gedaan. Wij dus allemaal onze ogen dicht en nog geen 1 minuut nadat we gevoelt hadden dat we in België waren roken we een hele vreemde geur. Eerst dachten we dat het van buiten kwam, maar nee hoor! Het was de rechterachterband. Wij hadden gelukkig een reservewiel en stefan bij ons die wel weet hoe je een band moet verwisselen (eigenlijk heel makkelijk). Dus na 15 minuten konden wij de weg weer op. Verder is er niks gebeurt tot Gent.

Eenmaal aangekomen in Gent bij de Flanders Expo konden we mooi vooraan gaan staan omdat Rolo in een rolstoel zat. Ik heb onderweg tegen Dion, Rolo, Stefan en Yvonne gezegd dat het me niet uitmaakt of we nou naar de Jump/ Hardcore/Hardstylezaal gaan maar Headhunterz vs Wildstylez en Evil Activities wil ik gewoon zien. We zijn dus als eerste naar de Jump/Tek zaal gegaan (niet zo verwonderlijk met een Jumper in ons midden). Ikzelf vind de jump niet zo erg super maar frensh tek mag er wel wezen. Ik dacht dus al ik doe gewoon gek en probeer gewoon goed te jumpen en dan zien we wel wat het word. Het jumpen ging me dus ook wel redelijk/goed af deze avond dus dat was wel geslaagd geloof ik:D! Vooral Binum/DJ Mystery/Coone en Chicago Zone draaiden erg goed! Ik heb wel tig keer Doggystyle van Coone voorbij horen komen maar dat is ook gewoon een lekker nummer:P. Ik hoorde van Dion dat dat measbier niet te zuipen was dus ik heb d'r ook geen slok van gehad want Dion weet vast wel wat lekker bier is (Dit weet ik overigens nog niet maar ik ga d'r wel van uit). Deze nacht heb ik dus overleeft met Aquarius en cola, wat me overigens best beviel. Ik heb tot 3 uur eigenlijk alleen maar in de Jump/Tekzaal rondgebracht met lekker jumpen en rotzooi aan de kant gooien. 1 keer ben ik even met Stefan en Yvonne naar de Hardstylezaal gegaan waar Brennan Heart op het moment draaide. Echt super tracks heeft die kerel. Om 3 uur ben ik alleen naar de Hardstylezaal gegaan voor Headhunterz vs Wildstylez A.k.A. Project One. Echt een geweldige set hadden die 2, echt ongelooflijk. Super tracks die we kunnen verwachten op het nieuwe album van Project one zoals Life Beyond Earth, Art of Creation en The Story Unfolds. Natuurlijk moeten we Blame it on the Music en Scantraxx Reloaded part 2 ook niet vergeten, echt super. Na de set deelde Headhunterz nog wat handtekeningen uit waarvan ik er 1 op m'n headhunterz shirt heb gekregen! Hier ben ik natuurlijk heel blij mee. Hij melde me ook nog dat hun album nog hopelijk voor Defqon uitkomt en dat hoop ik zelf eigenlijk ook. Na deze geweldige set ben ik weer terug gegaan naar de Jump/Tekzaal waar ik nog tot ongeveer half 6 ben gebleven. Ik kan er verder niet veel over vertellen want ik heb alleen maar gejumpt en ik ben naar headhunterz vs Wildstylez geweest en meer eigenlijk niet. ik ben zelf niet in de Hardcorezaal geweest wat ik erg jammer vind. Maargoed. het was een super mooi feestje en supervette lasers en shows en geluid en weet ik veel, alles eigenlijk denk ik.

Na dit mooie feestje moesten we natuurlijk ook weer terug! We hadden zo'n TomTom bij ons van de vader van Dion en dat ding heeft ons eerst een rondje laten rijden haha. maargoed. Met nog 90 KM te gaan hebben we alweer een lekke band gekregen, deze keerde linkervoorband (ja je leest 't goed, alweer). Wij hebbu dus 3 uur in de berm gestaan bij paaltje 97.6 bij afslag zwijndrecht net in de provinsie Antwerpen. Voor het hele verhaal van de heen en terug-reis verwijs ik je naar deze link:http://www.patrickjumpstyle.com/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic

Dit verslag hoort namelijk alleen te gaan over Bassleader haha:P. Maar al met al was het een leuke ervaring met leuke mensen en zeker voor herhaling vatbaar!

Nog even kort:

+ Leuke sfeer
+ Mooi Geluid
+ Lekker drinken
+ Je werd snel geholpen bij de bar
+ Super DJ's

- Er werd toch weinig gejumpt haha
- 1 x wel lang wachten bij de bar terwijl iedereen naast mij wel geholpen word ookal waren die later dan ik er was, tja. :S.
- Ik heb zere voeten haha

Omdat ik na dat weekend direct met school naar Oostenrijk ging heb ik pas vandaag het verslag kunnen zetten, niet dat 't zo'n probleem is, maargoed!

Gilian

6 opmerkingen

leuke vrienden heb jij
sta je gans de avond solidair met hen in de jumpzaal tegen je zin te jumpen ...

willen ze nog niet mee voor 1 uurtje naar de hardstylezaal

andere vrienden zoeken zou ik zeggen :d
scheit hebben en in je eentje lekekr gaan hakken;)
 
omg dan zou ik pas boos worden, is er zo een mooie line-up voor hardstyle & hardcore sta je daar de hele avond in de jumpzaal :s hier in belgie is jump echt zo een hype pff
Artiest Eluzive
aah ik vind french tek echt wel lekkere muziek, en jumpen is leuk op zo'n event (niet dagelijks of in een discotheek) dus ik heb me ook best vermaakt.. maar 't is idd wel jammer dat ik eigenlijk alleen daar ben geweest, maargoed..
in alle zalen was veel betere sfeer dan in jump.. (behalve techno dan^^)

jammer vr u van uw jumpvriende =p
voor U nog wel:D