Partyflock
 

Verslag van Masters of Hardcore, 16 februari 2008

door , gepubliceerd op
Masters of Hardcore
23 februari 2008
FeestMasters of Hardcore · The Warrior Elite
Datumzaterdag 16 februari 2008
LocatieBrabanthallen Site
Eindelijk was 't zover, masters of hardcore! Daar stonden we dan om half 7 in hoogeveen op 't station, effe wachten op de anderen, en daar begon onze 2 en een half uur durende reis naar Den Bosch. De treinreis opzich leek me al leuk maar dat viel mij wel wat tegen. Het werd leuker in Utrecht toen d'r nog veel en veel meer gabbers de trein naar Den Bosch namen, geweldig:D.

Toen we in Den Bosch aankwamen liepen we naar de brabanthallen, ik dacht dat we daar ongeveer 15 a 20 minuten over deden. Eenmaal aangekomen bij de brabanthallen was ik de enige van onze groep die een E-ticket had dus ik moest in een andere rij gaan staan en ik was ook wel 20 minuten eerder binnen. Ookal was ik 20 minuten eerder, ik vond dat ik wel erg lang moest wachten voor de ingang (ik ben vast niet de enige).

Naja, eenmaal binnen kon 't feest beginnen:D! De mainzaal zag er super uit, super mooie lichten, mooie lasershows en opzich wel genoeg ruimte voor zoveel mensen. In het begin gingen we alle zalen even bij langs, maar de mainzaal zag er toch 't mooiste uit. Op een gegeven moment zaten we in de zaal waar Unexist draaide op dat moment (sorry ik weet de namen van de zalen even niet meer op dit moment dat ik schrijft). Maar toen Unexist - Attack kwam gingen we helemaal los en er kwam een cameraman langs die ons filmde, super:P! Jammergenoeg had een kammeraad van ons iets in z'n drankje gekregen een uur later dus die was effe niet helemaal goed, maar dat duurde niet zo heel lang gelukkig. The Masters Elite heb ik niet zo lang gezien, alleen de intro, dit vond ik eigenlijk best wel jammer maar de rest wou graag naar een andere zaal. Day-Mar draaide erg matig vond ik, ik had wel beter verwacht. Neophyte & Evil activities waren ook erg goed en ik vond dat Noize Suppressor op 't laatst erg goed draaide. Ik heb de queen of hardcore jammergenoeg ook niet gezien, maar ik hoorde van anderen van onze groep die er wel waren dat 't niet super was maargoed.

Na nog even wat eten zijn we om ongeveer 6 uur weer terug naar de kluisjes gelopen om onze jassen te pakken en terug te gaan. Dit deden we zo vroeg om teveel drukte te voorkomen (naderhand niet nodig geweest volgens mij). Jammergenoeg geen fotograaf van partyflock gezien in de zalen zelf, alleen voor bij de kluisjes, maar ik hoop dat we op de dvd komen! Nadat we weer ongeveer in 20 min zijn teruggelopen moesten we nog 2 uur wachten op de trein. Hierdoor een kleine verkoudheid opgelopen maargoed.

even kort:

+ Super Dj's
+ Mooie Decors
+ Super sfeer
+ Mooie lichten/lasers etc.
+ Geluid was prima
+ prima drinken
+ J.D.A. & Noize Suppressor
+ Heel veel merchandise
- Day-Mar
- Wel lang wachten bij de ingang

Conclusie:

Zeer geslaagd feest, leuke sfeer, super lasershows en lichten en KEIHARD STAMPEN! Echt super en volgend jaar zeker weer!

10 opmerkingen

Nou fantastisch

Op zo'n verslag zat ik nou echt nog te wachten.

Zo'n kort verslag en dan nog bijna driekwart van het verhaal
over de heenreis.
Al liep je op je handen naar de Brabanthallen...
Artiest Eluzive
je hebt gelijk, ik heb t effe wat aangepast.. het was me niet eens opgevallen, sorry
- Day-Mar
- Wel lang wachten bij de ingang

Nou daymar was wel lagge

en k heb mar un kwatiertje gew8t hoor
ik vond day-mar niet super, en ik heb de kwartiertje x 3 gewacht;)
hab focking 1.5 uur in de rij gestaan. mar was het cker waard!
das wel lang idd:P maar dat 't waard was geloof ik graag!
Werkzaam bij SMvJ
Uitspraak van toerist op zaterdag 23 februari 2008 om 18:14:
Nou fantastisch

Op zo'n verslag zat ik nou echt nog te wachten.

Zo'n kort verslag en dan nog bijna driekwart van het verhaal
over de heenreis.
Al liep je op je handen naar de Brabanthallen...

Laat ze mar kletsen Gilian, je hebt tenminste geprobeerd je enthousiasme onder woorden te brengen. :respect:
Kort maar krachtig, goed gedaan. (Y)
laatste aanpassing
haha.. je hebt m'n verslag niet gezien toen hij dat had geschreven, hij had wel beetje gelijk hoor
Jammergenoeg had een kammeraad van ons iets in z'n drankje gekregen

horen we vaker ;)
laatste aanpassing