Partyflock
 

Verslag van Art Dance Event, 17 november 2007

door , gepubliceerd op
Art Dance Event
19 november 2007
Met mijn grote mond beloofd dat ik een klein verslag zou schrijven over dit feest!

Nou is schrijven niet helemaal mijn ding en ik weet ook niet wat me bezielde op dat moment maar goed beloofd is beloofd!

Enfin ik had al een tijdje dit feest in mijn agenda staan wat georganiseerd werd door Patje78 en dat is weer een vriend van mijn maatje Vico.

Tja, eigenlijk valt of staat alles met hoe je verwachtingen zijn voor zo,n avond!

Nou eerlijk gezegd had ik die niet en dan kan het alleen maar goed komen.

De bedoeling was van ons om al rond negen uur in de avond daar aanwezig te zijn maar door wat prive perikelen ging dat niet lukken zodat we pas om half twaalf in de auto sprongen en vol
gas op de plank naar Waalwijk toe scheurde.

Toen we in Waalwijk aankwamen was het niet moeilijk te vinden, op zich is het een rustig dorp en bij de Markies aangekomen hoorde we de muziek al buiten dus we wisten dat we goed zaten!

Het binnen komen was wel een beetje hilarisch omdat ik de verkeerde entree kaartjes wilde overhandigen,ik had nl nog al wat kaartjes in mn staptassie en maakte me dan ook zorgen dat ik de goede
toegangs bewijzen lekker op tafel had laten liggen. Gelukkig wist ik de juiste nog ergens vandaan te toveren en zag Vico zijn gezicht dan ook weer opklaren.

Als eerste was het de bedoeling om Patje en zijn vriendin te gaan begroeten maar die waren niet te vinden tussen al de party peoples die ruim aanwezig waren. Hoe kan het ook anders als je zo laat komt aanzakken op
een feest wat tot 04.00 zou duren.

Na wat rond gekeken te hebben besloten we om naar zaal 2 te gaan omdat daar wat bekenden van ons zouden zijn, na wat begroetingen heen en weer had ik zelf zoiets van . DANSEN! Tja er was niet zoveel tijd meer en de muziek was lekker en de sfeer zat er goed in!

Helaas ben ik niet zo op de hoogte van alle dj's die zouden draaien maar ik vond het een goede mix van electrohouse tot trance nummers die af en toe ten gehore kwamen.

Na een poosje uit mn bol te zijn gegaan in zaal 2 hoorde ik dat de funkerman zou gaan draaien in zaal 1 dus met spoed daar na toe gegaan om niks te missen. Heb deze dj al een paar keer gehoord en ik wist dus dat hij een
prima set zou neerzetten.

Wederom werd ik niet teleurgesteld door deze man!

helemaal toppie en compleet uit mn dak gegaan!

Tegen het einde van de feestavond was ik per ongeluk in de kelder beland omdat ik op zoek ging naar de toiletten,nou wat een muziek kwam daar vandaan zeg!

beneden aan de trap links was een dj boot gemaakt van een oude auto en daarachter de draaitafel was op dat moment dj Rehuel Angkotta aan de gang.Deze dj had een contest gewonnen dus hij had de eer om zijn skills aan ons ten gehore te brengen!

Ik moet zeggen dat ik buiten het Trance en harddance om ook erg vol ben van Electrohouse en dat was wat die jongen goed in de vingers had.

hij draaide erg goed vond ik zelf en hoop dan ook meer van hem te gaan horen in de toekomst!

Verder nog lekker even genoten van de chill ruimte die er was en van al t fruit en ijs wat ons werd aangeboden ( heb alle vitamientjes weer binnen)!

Al met al een zeer geslaagde avond gehad ook al was het maar voor 4 uurtjes maar ik heb er alles uitgehaald wat erin zat in ieder geval!

Er waren leuke mensen ,goede dj's en zeker mijn petje af voor Patje die toch maar zijn nek uitsteekt om zoiets te organiseren,knap gedaan! oh en Gary-san thanks voor de leuke foto,s van die avond!

Een kleine impressie van een erg leuke avond van mijner zijde

Raymonde

3 opmerkingen

helemaal mee eens.
Hulde voor Patje !! Het was een ontzettend leuk feest, ontzettend leuke mensen , leuke locatie, 3 verschillende zalen met errug leuke muziek. Kortom een geweldige avond.
Het was weer veel te snel 4 uur.

thnx lieverd

dikke (K)(K) van ons
laatste aanpassing
Prima verslag Ray, een heel gaaf leuk en gezellig feest inderdaad!!!

Verder niets aan toe te voegen, P@ bedankt en op naar de 3e editie!!

Toppie :bounce:
de 3e Editie is reeds bekend :-)
datum 12 januari 2008 :P

(K)