Partyflock
 

Line-up The Next Wave

Griekenland techno, house
Italië techno, house
Statistieken
1Appicbezoeker
85Facebookbezoekers @ 18 juni 2020
93Facebookgeïnteresseerd @ 18 juni 2020
306Facebookuitnodigingen + geïnteresseerd + bezoekers @ 3 september 2020
The Next Wave. A streaming series showcasing upcoming talent in Melodic Techno.

Anticyclone
Jaden Raxel
Nick Devon
Vomee

Saturdays at
11 AM (Los Angeles) // 2 PM (New York City) // 7 PM (London) // 8 PM (Paris)

Mind-Matter x XLR Events x Melodic Deep x Techno Me And You x NXT Entertainment x Melodic Room
→ lees meer