Partyflock
 

ZeroGravity

flyer ZeroGravity
georganiseerd door
-
Residence (binnen) op de kaart
Vismarktstraat 20 - 22
Breda

Tickets & prijzen ZeroGravity

Voorverkoop:€ 6,-
Deurverkoop:€ 8,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 600.
Stemresultaat: goed
geweldig218%
zeer goed327%
goed436%
ok218%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

2 waarderingen

TL
Thanks voor alle support deze avond!! Ondanks de mindere opkomst t.­o.­v.­ vorige edities is het een topavond geweest, muzikaal geweldig en sfeer subliem.­ Alle liefhebbers waren van de partij dus nogmaals Thanks!!!!!!
Mathaioes
Wat jammer voor de organisatie dat het zo rustig was, verder 30 euro onbeperkt bier en baasachtige toptechno!! Top avondje!

Line-up & Timetable ZeroGravity

22:00 - 23:30:  house, techno
23:30 - 00:30:  techno
00:30 - 01:30:  techno, house
01:30 - 03:00:  house, techno
03:00 - 04:00:  techno
Visuals:
Statistieken
23Partyflockbezoekers
6Partyflockgeïnteresseerd
73 / 13·mannen / vrouwen
23.8Partyflockgemiddelde leeftijd
23.5Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
9·opmerkingen
2·waarderingen
goed·stemresultaat (11 stemmen)
Nieuws
Velen kunnen de laatste edities van ZeroGravity in 2010 nog goed herinneren; één memorabele, dampende, feestende massa. Daarom is het nu hoog tijd voor nummer vijf in de reeks van ZeroGravity; a new year, new location and new sound. ZeroGravity invites Remy Unger, donderdag 26 mei van 22.00 tot 04.00 in Club Residence Breda.

9 opmerkingen

Daar gaan we wéééér! Deze editie van ZeroGravity gaan we voor een lekker ouderwetse technoklapper: Gas erop!

Remy:


Minilab:


Lezano:


Vein:
laatste aanpassing
Vein
Artiest Vein
Coole flyer!
hahahha
Sovjetechno

Na alle hete techhouse edities van afgelopen jaar, heeft de organisatie van ZeroGravity voor een ouderwetse techno klapper gekozen. Hiermee zal het terugkerend donderdagavondconcept ZeroGravity het indoorseizoen goed afsluiten, om daarna het stokje waardig over te dragen aan het festivalseizoen. Met de terugloop aan technoproof locaties in Breda, zullen we ook laten zien dat onze nieuwe locatie, Club Residence, de belangen van de technocommunity kan behartigen..

Deze keer heeft ZeroGravity niemand minder dan dé technoheld van Nederland sinds de jaren ’90, REMY, weten te strikken. Een unieke mix van elektronische texturen en golven van pure energie is wat stroomt door lichaam & geest bij het luisteren naar Remy. Het is puur genieten. En voor degenen die nog niet in de gelegenheid zijn geweest om zijn geluid te aanschouwen, je hebt helaas, maar ongetwijfeld de helft van je muzikale leven gemist... Wees niet getreurd, tijdens ZeroGravity op donderdag 26 mei kun je hem bij Club Residence Breda in een belachelijk exclusieve setting komen bewonderen, welke je niet vaak meer zult meemaken....Let op, op het eerste gezicht een man met een opmerkelijke kalmte, voor sommigen zelfs een verlegen houding, maar de kracht en respect die hij opeist terwijl hij achter de draaitafels staat is totaal en compleet overdonderend! DIT MAG JE NIET MISSEN! (www.djremy.com/)

Daarnaast zijn dé Bredase Technohelden van dit moment aanwezig op ZeroGravity; MINILAB. Het stukje "Bredase" wordt binnenkort vervangen door "Nederlandse", want velen voelden het namelijk al aankomen. Dit techno duo is op dit moment verschrikkelijk hard aan het doorbreken in Nederland: Binnenkort hun eerste release op het label Kne'Deep Records, getekend bij agentschap 'Vigorous' van techno-pionier Rush en hun optreden tijdens de officiële afterparty van Awakenings Festival in Paradiso maken hun primeur optreden op ZeroGravity erg bijzonder. Dit word een waar gekkenhuis met in plaats van een b2b sessie een side2side sessie; 4 handen tegelijkertijd aan alle knoppen die zorgen voor die donkere, diepe, rollende techno met enorm veel energie..

Support acts deze avond zullen zijn:

Lezano & Goozert: Voor beide geldt : talentvol & vingervlug. Dat bleek wel uit de vele "on-officiële" gigs op afterparty's waarbij de tafels gedeeld werden met o.a. Egbert, Anton Pieete en Kabale und Liebe. Hier zijn ze ook ontdekt en komen nu eindelijk hun acte de présence geven op ZeroGravity. Nu al de verassing van de avond!

Vein: Rammel & knetter techno, industrieel, kaal en vlammend, zoals techno bedoeld is. Zoals bekend van Planet Rose t/m de Spinola boot, de technotrein van Vein gaat non-stop door als een stoomlocomotief zonder tussenstops.

-Het Kadanzz: ZeroGravity Residents met inmiddels hun derde optreden in de reeks, waarbij ze iedere keer garant staan voor een zwetend publiek. Van Planet Rose t/m Drift en van New Dutch School t/m ZeroGravity; deze mannen hebben een bijzonder eigen sound en bleken continue zéér smaakvol.

Kortom, dit wordt wederom een kleurrijke, maar krachtige editie van ZeroGravity die je als elektronisch muziek liefhebber zeker niet mag missen. En omdat ZeroGravity uit passie voor muziek wordt georganiseerd, wil organisatie Label Insolante het voor iedereen toegankelijk houden. De tickets zijn daarom in de vvk maar voor € 6,- (ex fee) verkrijgbaar via ticketscript of Free Record Shops. Dvk is € 8,00. Wees er dus snel bij... Info & Tickets: www.zerogravitybreda.nl
laatste aanpassing
En niet te vergeten, ZeroGravity Resident Het Kadanzz:
Set @ RebelRadio by Studio 80 (13-05-2011)
Mooi om hiermee het einde van de examens te vieren! Lekker roeien met Remy en Minilab.

Timetable??? :D
laatste aanpassing
FIJN! lekkere hard snoeisetje van minilab hierboven!! avondje roeien!!
Sowieso knallen vanavond, voorbereidingen in volle gang, gaat legendarisch worden.­

Hier nog even wat laatste info:

VVK tickets zullen tot max.­ 19.­00 uur verkrijgbaar zijn bij FreeRecordShop of Ticketscript...­Daarna is het gebeurd!!
Wees er dus vroeg bij voor kaarten aan de deur..­
Extra: voor 30€ kun je bij Club Residence onbeperkt drinken.­ (bier,fris wijn)

We hebben er zin in, dus tot vanavond !!
laatste aanpassing