Partyflock
 

Luiz David

Luiz David
21 april 2010
georganiseerd door

TWSTd (binnen) op de kaart Site
Weteringschans 157
Amsterdam
NederlandNederland

Tickets Luiz David

Gratis entree!
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Line-up Luiz David

house
Frankrijk techno, house
techno
Statistieken
11Partyflockbezoekers
1Partyflockgeïnteresseerd
54 / 36·mannen / vrouwen
23.2Partyflockgemiddelde leeftijd
23.0Partyflockleeftijd mediaan
2·opmerkingen
geenstemresultaat (2 stemmen)

2 opmerkingen

Le Point
Werkzaam bij Luiz David
Friends all around!

Wij hebben weer de eer om jullie uit te nodigen voor weer een zinderende Luiz David!!!
Ons feestconcept draait voornamelijk om jullie, maar voor deze ene keer zit er een speciaal tintje aan….

Wanneer? Aanstaande vrijdag 23 april van 21:00 tot 09:00

Waar? TWSTd Dj Cafe, Weteringschans 157 Amsterdam

Prijs? Free

Koninginnedag staat hard op de deur te bonzen, maar eerst is het tijd om afscheid te nemen van de TWSTd. Onze vaste stek gaat namelijk de deuren sluiten na dit weekend en Luiz David heeft de eer om een legendarisch tijperk van 7,5 jaar af te sluiten met een waanzinnige allnighter.


En wat voor’n allnighter!


Speciaal voor dit pijnlijke afscheid hebben we samen met de TWSTd alles uit de kast gehaald om een gruwelijke line up voor jullie neer te zetten…en….het wordt smullen!


Carnivale resident Freddie Lucas zal een soepel startschot geven aan deze volle marathon. Natuurlijk zal onze eigen Le Point ook in actie komen. Met een explosieve verzameling van melodieuze tunes zal hij de avond klaarstomen voor wat er komen gaat…


Want daarna zal Tim Wolff the wheels overnemen met zijn fijne Detroit techno platen. Tim Wolff is een Dj, groot geworden door de o.a de TWSTd en timmert hard aan de weg met zijn eigen producties en optredens. Nadat de TWSTd deze jongen heeft groot gebracht, stond hij op QNSDAY Open Air, Awakenings en draait hij regelmatig in Nederlands bekendste clubs. Met zijn set op Luiz David geeft hij een groots eerbetoon aan deze speciale afscheidsavond.


En dan…!!


Hij komt helemaal uit Parijs voor deze avond en dan hebben we het over niemand minder dan Okain!! Deze Franse superster, geïnspireerd door Laurant Garnier, draaide op jonge leeftijd al in de beste clubs van Parijs inclusief Rex Club en Social Club (om er maar een paar te noemen). Daarnaast kreeg hij een residency voor de legendarische Dimischi feesten samen met zijn vrieden Paul Ritch en Thomas Muller. Inmiddels heeft hij al talloze succesvolle producties op zijn naam staan, gereleased door labels als Tsuba, Bpitch Control en Jetaime Records. Zijn rollende techno platen worden grijs gedraaid door Dj’s als Ellen Allien, Loco Dice en Sebo K. Door de successen van deze producties is Okain ook veel in het buitenland te vinden. Zijn optredens brachten hem naar Tresor (Berlijn), Goa (Rome), Baracca (Valencia), Fabrik (Londen), City Hall (Barcelona) and more!


Als afsluiter hebben we voor jullie een oude bekende: Milo Moraes. Deze Dj uit Utrecht sloot al een keer eerder Luiz David af en met een groot succes! Met zijn stevige techno platen knallen we de laatste uurtjes door van deze speciale allnighter avond.


Timetable:

Freddie Lucas (Carnivale): 21:00 – 23:30

Le Point (Luiz David): 23:30 – 01:00

Tim Wolff (Awakenings): 01:00 – 02:30

Okain (Tresor, Goa, Fabrik, City Hall): 02:30 – 04:30

Milo Moraes (Boomhut) 04:30 – 07:00

1 of above: 07:00 – 09:00


What a special night! We gaan het TWSTd tijdperk afsluiten met een legendarische bende!


Tot vrijdag,Luiz David

Diederik Laiz, Marius Brok, Kees Punt en Chistiaan Bauduin