Partyflock

Miligram · Rockstar

 

Miligram

· Rockstar
Miligram (flyer)
georganiseerd door 3Gram Site
-
Unie XS op de kaart Site binnen
Koorstraat 12
Alkmaar
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kledingvoorschrift
Rockstar
Prijzen
Voorverkoop:€ 5,-
Deurverkoop:€ 8,-
Tickets
Voorverkoop is gestart op vrijdag 8 januari 2010.
Waren verkrijgbaar via Paylogic.
pagina laatst gewijzigd op
1 waardering
KiNg idiot
top!!!!
Line-up & Timetable
21:30 - 23:00:  
23:00 - 00:30:  
00:30 - 02:30:  
Statistiekenx
10Partyflockbezoekers
6Partyflockgeïnteresseerd
50Facebookbezoekers
28Facebookgeïnteresseerd
70 / 30·mannen / vrouwen
25.6·gemiddelde leeftijd
25.2·leeftijd mediaan
3·opmerkingen
1·waardering
stemresultaat (3 stemmen)
20 Februari MiliGram de 3de editie in de Unie XS in Alkmaar. met dit keer het thema: ROCKSTAR!!!!!!!

20 Februari is er weer een Miligram en kunnen we de tent letterlijk weer keihard rocken, want met een avondvullend programma waar zelfs de rollende stenen een puntje aan kunnen zuigen zal het onmogelijk zijn om je haren in die net gekamde scheiding te houden. Met het thema rockstar zullen wij de beat cultuur nieuw leven in blazen en het weer volledig reanimeren met knallende minimal techno. dit zullen wij met de volgende line-up doen.
→ lees meer

3 opmerkingen

20 Februari MiliGram de 3de editie in de Unie XS in Alkmaar. met dit keer het thema: ROCKSTAR!!!!!!!


20 Februari is er weer een Miligram en kunnen we de tent letterlijk weer keihard rocken, want met een avondvullend programma waar zelfs de rollende stenen een puntje aan kunnen zuigen zal het onmogelijk zijn om je haren in die net gekamde scheiding te houden. Met het thema rockstar zullen wij de beat cultuur nieuw leven in blazen en het weer volledig reanimeren met knallende minimal techno. dit zullen wij met de volgende line-up doen.21:30 - 23:00 Mircat (sowiezo!!)Er gaan geruchten dat deze enfant terrible op zeer jonge leeftijd langs de weg is gevonden door de roemruchte Iggy Pop die hem vervolgens onder zijn vleugel heeft genomen. Op die manier is deze dj de kneepjes van het vak volledig eigen geworden en geeft hij zelfs Iggy het nakijken na met zijn acid flashbacks die meer kleuren tellen dan ieder denkbaar kleuren spectrum.23:00 - 00:30 Audiowomb (Bla Bla labelnight, Technoize)Dit dj duo maakt het thema letterlijk waar, zij zullen voor rots harde beats zorgen waar iedereen keihard van uit z'n ster gaat, zelfs U2. Rock is voor hun a way of life. het geschreeuw van de flauwvallende groupies is voor hun dan ook een primaire levens behoefte. hou ze dus in leven!


00:30 - 02:30 Jan Nieuwehuijs (Minpod podcast)Zonder deze held waren de stenen nooit gaan rollen (Rolling Stones), was er slechts gelijk stroom geweest (AC/DC), was het alleen bij oog contact gebleven (Kiss), was jij 1 geweest (U2), was het brood nooit gebakken (Herman Brood), had Jonnhy nooit geld gehad (Johnny Cash) en had the Dire nooit het rechtepad gevonden (the Dire Straights).


Kortom je zal tot op het bot gerocked worden door deze door de wolgeverfde dj's. want zij zullen je meenemen naar strawberry fields waar zie op woodstock alleen van kunnen dromen. Dus wees op tijd met kaarten kopen want vol=vol. voor tickets surf naar www.3gram.nl 5 euro voorverkoop (exclsief fee) en 8 euro aan de deur.