Partyflock

Impressive beatz

Impressive beatz

Impressive beatz (flyer)
-
Temptation op de kaart binnen
Tuinstraat 99
Veenendaal
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
16
Bezoekers
Maximaal 500.
Prijzen
Voorverkoop:€ 6,-
Deurverkoop:€ 6,-
Tickets
Waren verkrijgbaar bij de locatie zelf, via impressivebeatz@live.nl.
pagina laatst gewijzigd op
1 waardering
[CLOSED]
Prima sfeer, heerlijke muziek, gezellige avond!
Line-up & Timetable
22:00 - 04:00:  
23:00 - 00:00:  
00:00 - 01:00:  
00:00 - 03:00:  MC:
01:00 - 02:00:  
03:00 - 04:00:  
Statistiekenx
9Partyflockbezoekers
55 / 33·mannen / vrouwen
20.3·gemiddelde leeftijd
21.1·leeftijd mediaan
2·opmerkingen
1·waardering
stemresultaat (2 stemmen)

2 opmerkingen

IMPRESSIVE BEATZ' allereerste feestje staat eindelijk op de agenda!
Het beloofd een waar spektakel te worden de 27e in Veenendaal, want de line-up liegt er niet om!
Maar wat is nu eigenlijk IMPRESSIVE BEATZ? Wat houdt dit concept nu precies in?IMPRESSIVE BEATZ is een organisatie, opgericht op 21 Maart 2008, die zich bezig houdt met het promoten en supporten van jong en onbekend DJ/produceer talent. Voor jonge en startende DJ's/producers is het erg moeilijk om een plekje te veroveren in de top van de muziekindustrie (wanneer zaak is dit te willen bereiken). Graag helpen wij jong getalenteerde muzikanten een stapje dichterbij hun doel te komen, door de aandacht te vestigen op hun zelfgemaakte producties, remixes en (live) sets. Ook vinden wij het van groot belang dat deze muzikanten de kans krijgen om ervaring op te doen. Wij organiseren feestjes en nodigen hen uit opdat zij aan het publiek te laten zien en kunnen bewijzen dat er ook nog zoiets anders bestaat als een Erick E of een meneer Vato Gonzalez (etc.). Tenslotte verdienen deze hardwerkende musici de aandacht en erkenning die hen toebehoort!

Het is moeilijk om in de belangstelling van het publiek, van de grotere labels en van bekende DJ's te komen te staan wanneer je net begint of wanneer het maar niet lukt om duidelijk door te breken in de muziekwereld.
Wij willen door middel van dit concept, onze organisatie, mixtapes en feestjes! de kans op succes en bekendheid vergroten. Graag ontnemen wij de stress en de druk van het blijven presteren en het hogerop komen in de industrie ietwat voor de nieuwe generatie muziekmakers, die barst van het talent. Tenslotte heeft iedere componist, producer en DJ recht op waardering en erkenning. Aandacht gaat uit naar onze Next Generation Artists!De avond van 27 Februari gaat er zo uitzien:

De avond wordt om 22.00 uur met een daverende set geopend door niemand minder dan Thomas Veldman, beter bekend als Phunkface. Meert Estate volgt vanaf 23.00 uur met hete tech house en electro plaatjes! VOETJES VAN DE VLOER IEDEREEN!! =D
Om twaalf uur is het tijd voor Victor Da Pinto om te laten horen wat hij waard is en ook zal MC Smilez (bekend van NOPE IS DOPE) vanaf 00.00 uur aanwezig zijn om de boel flink op te hypen met catchy vocalen en pakkende shouts!
Iedereen binnen? Deuren dicht, Royinho's up next (01:00 uur)!
Drink leeg dat glas en ga los op de dutch house van aanstormend talent Royinho!
Om 02:00 uur staat Peter Stavorra te trappelen om met zijn cd'tjes aan de slag te mogen. Een uur lang genieten van opzwepende, progressieve akkoorden partijen in combinatie met dikke electro beats en ook zal de nodige techno niet ontbreken!
Rond 03:00 is het tijd voor MC Smilez om weer verder te gaan naar een volgende locatie. Niks aan de hand, want Sebastian Moreno staat in de startblokken! Moreno gooit de zaal nog één keer helemaal plat tot aan het einde van deze spectaculaire avond. Rond 04:00 breien we dr langzaam aan een end aan en bedanken we jou voor een geslaagde avond!
Kom je op ons volgende feestje weer genieten van het nieuwe, doch onbekende talent? ;)