Partyflock

Balkan Beatz

 

Balkan Beatz

Balkan Beatz (flyer)
-
Luxor Live
op de kaart Site binnen
Willemsplein 10
Arnhem
Genre
disco
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Voorverkoop:€ 12,-
Deurverkoop:€ 12,-
Tickets
Waren verkrijgbaar via Paylogic, bij de locatie zelf.
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 8 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Statistiekenx
4Partyflockbezoekers
7Partyflockgeïnteresseerd
50 / 25·mannen / vrouwen
22.0·gemiddelde leeftijd
22.9·leeftijd mediaan
8 @ 2 × 2·winactie
1·opmerking

1 opmerking

luxorlive
Werkzaam bij Luxor Live
Balkan Beats is een complete mix van traditie en folklore aan de ene kant en moderne pop-, punk- en dancemuziek aan de andere kant. Etnische invloeden zijn de rode draad, uiteenlopend van het Oostblok tot Arabische, Oosterse en zelfs Latino (mestizo) invloeden.

Balkan Beatz staat garant voor een avond lang gypsybeats, balkanbreaks, polkapunk en andere dansbare Oost-Europese crossovermuziek, die de wereld in hoog tempo verovert. Balkan Beatz is DJ Gusztav, DJ Tommi en DJ Pizdabolkin. Ze vierden hoogtij op Lowlands 2006, 2007, 2008 en 2009 en draaiden door het hele land. Dit keer brengen ze één van hun favoriete bands mee: Amsterdam Klezmer Band!

De Amsterdam Klezmer band (AKB) zet je in een handomdraai in vuur en vlam met uitbundige Balkan-Klezmer crossovermuziek. De AKB werd opgericht in 1996. In no time werd de band bekend in Amsterdam door de vele spetterende optredens op pleinen, in parken en kroegen. De rest van Nederland volgde al snel: De band staat vele malen met succes op het Oerolfestival, was de verrassing op het Noorderslagfestival en speelde Lowlands plat. Maar ook op Festival Mundial en het North Sea Jazzfestival wist de band het publiek te overtuigen van haar kwaliteiten.

Verfrissende Oost-Europese klanken uit Amsterdam, losjes verbonden met de traditie en haarscherp gespeeld. Met hun energieke live shows en het soms tot duizelingwekkende hoogten opgestookte muzikale vuur van contrabas, accordeon, hout en koper krijgt de AKB iedereen om.

www.amsterdamklezmerband.nl
www.balkanbeatz.nl