Partyflock

Flirt

Flirt

Flirt (flyer)
georganiseerd door Spanky Tunes
-
Doozo op de kaart binnen
Leeuwarden
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 350.
Prijs
Deurverkoop:€ 5,-
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: ok
geweldig120%
zeer goed0
goed0
ok360%
voldoende120%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
Line-up & Timetable
23:00 - 00:30:  Fitch
00:30 - 02:30:  E-jay
02:30 - 04:30:  Steefy
Statistiekenx
11Partyflockbezoekers
1Partyflockgeďnteresseerd
63 / 18·mannen / vrouwen
30.1·gemiddelde leeftijd
29.6·leeftijd mediaan
2·opmerkingen
ok·stemresultaat (5 stemmen)

2 opmerkingen

L3X
Artiest Lex E
Ook deze editie van FLIRT beloofd weer een spektakel te worden in de supermooie tent: Doozo.­
Met Fitch, E-Jay, en Miss Steefy zal er weer een breed repertoir aan lekkere muziek te horen zijn.­ Mis het niet!
Zaterdag 23 mei
Spanky Tunes &­ Doozo presents: FLIRT
Entree 5,-


Deze keer met de volgende DJ's on the wheels of Steel!

Fitch resident Dj @ Oceans 41, Groningen

Fitch werd geboren op 23 april 1983 in Groningen, en heeft van jongs af aan de liefde voor muziek met de paplepel ingegoten gekregen door zijn vader. Op 17 jarige leeftijd was zijn draaitafel zijn beste vriend en aan zijn huidige techniek te horen is dit wederzijds!

Na een aantal jaren intensief mixen en optreden heeft hij zich samen met een goede vriend gericht op het produceren van nummers onder de naam '2Lethal'. In deze periode heeft hij 4 albums gemaakt en zijn laatste album bleek erg succesvol waardoor hij bekendheid kreeg in het uitgaansleven van Groningen. Zijn platen werden dan ook behoorlijk grijsgedraaid.
In 2006 kwam DJ Fitch in contact met DJ Canta o.a. bekend van 'Hard en Zoet'. Door dit contact heeft zijn draaistijl een hele nieuwe impuls gekregen waardoor hij momenteel aan het doorbreken is in Noord-Nederland. DJ Fitch is momenteel resident DJ in 'Oceans 41' en bekend van 'The Palace' in Groningen en heeft een kenmerkende sound. Hij geeft de voorkeur aan Electro en Club, Maar door zijn veelzijdigheid is hij een uitstekende all-round DJ.

Ejay - Panama, Amsterdam

Nadat Ejay begin dit millennium tijdens de Loveparade werd aangestoken door het dance virus, duurde het niet lang voor een paar Technics draaitafels aangeschaft werden. Waar trance in de beginjaren de boventoon voerde, zijn het nu vooral house, tech-house, deephouse en minimal-tonen die de voorkeur genieten. Het moge duidelijk zijn, Ejay laat zich niet in een hokje stoppen. Zijn eerste dj-gig was in 2001 in het voormalige Club R in Leeuwarden. In de jaren erna verzamelde de Friese dj flink wat vinyl en draaide hij op vele party's. Denk aan Y-catchers samen met vrienden Joop en Andreas Bergmann, Superclub met Laidback Luke en Victor Coral, Liberation met o.a. Darkraver en Ricky Rivaro, Save Me in Panama met o.a. Layo & Bushwacka, Roog en Marnix en Fastlane met Marcel Woods en Randy Katana. Ook de avonden van de vooruitstrevende dj Jayh Samson in Café SOL in Amsterdam moeten genoemd worden. Daarnaast stond E-jay een aantal keren achter de decks in danscafé De Stoep op Terschelling en op de feestjes van de Leeuwarder dance organisatie Arthouse. Na een aantal jaren bezig te zijn geweest met andere activiteiten, is het weer tijd om van zich te laten horen. De muziekkeuze heeft zich verder ontwikkeld en het vinyl heeft plaatsgemaakt voor een Macbook. Maar de insteek is onveranderd: de mensen een leuke avond bezorgen.

Steefy - Illegal Vibes - Outdoor, Harlingen

Dj Steefy draait al sinds 1997 haar platen en is een van de bekendste vrouwelijke DJ's van het Noorden. In de loop der jaren is haar stijl steviger geworden en weet ze het publiek te boeien met haar mix van Progressive House, Trance en haar grote collectie 'Classics'. Steefy zal het genre Progressive House en Trance altijd trouw blijven omdat de beats tijdloos zijn en het gevoel geweldig! DJ Steefy heeft al veel optredens op haar naam staan en heeft met veel bekende Dj's gedraaid door heel Nederland. Zij is bekend van feesten als: Mega Dance in de Martinihal in Groningen, Progressive Palace in Kardinge, Huize Maas, Millenium Party, Above!, Illegal Vibes, the Mouth of Madness Birthday Bash en Trebol in Harlingen met DJ Jean. DJ Steefy zal zaterdagnacht 23 mei afsluiten op Flirt. Met haar muziek kan zij vele kanten op maar één ding is zeker, het is altijd een boeiende reis!

FLIRT @­ Doozo zaterdag 23 mei, ich bin dabei!
laatste aanpassing