Partyflock
 

Un-official After E-troit

· Ouwderwetsch Eindjeshoven

De Rechter (binnen) op de kaart
Stratumseind 32
Eindhoven
NederlandNederland

Tickets & prijs Un-official After E-troit

Deurverkoop:€ 5,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Stemresultaat: goed

geweldig0
zeer goed321%
goed643%
ok214%
voldoende214%
onvoldoende17%
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

4 waarderingen

was leuk :D
Kaputnik
was dan ook een onofficiele after van e-troit, en had verder absoluuuut niks te maken met het muzikale programma van E-troit, het was ''gezellig'' en dat was ook het enige doel!
M.ha.yu
Muzikaal gezien om te huilen; verre van E-troit waardig
Rafael Mesquitas
Het is mooi om ons gelieve Rechter op zijn kop te zien! Top feessie

Line-up Un-official After E-troit

1Area 1
house, techno
techno, house
techno, house
house, techno
2Area 2
house, trance, techno

Statistieken

27Partyflockbezoekers
5Partyflockgeïnteresseerd
66 / 14·mannen / vrouwen
24.0Partyflockgemiddelde leeftijd
23.3Partyflockleeftijd mediaan
8·opmerkingen
4·waarderingen
goed·stemresultaat (14 stemmen)

8 opmerkingen

Artiest Jayton
Nice Nice

Mis alleen nog 2 namen Davy Brandts en Jayton :)
Artiest {SHOWLIST artist 44395, 44727, 41936}
Eindelijk weer is een feestje in de rechter! Eindhovens trots!!!
Artiest {SHOWLIST artist 34182, 38944}
hahah idd jay ;)
Artiest Dimzen
Uitspraak van Jayton op donderdag 14 augustus 2008 om 17:28:
Mis alleen nog 2 namen Davy Brandts en Jayton :)

Zijn niet de minste... Leuk!
Artiest {SHOWLIST artist 13300, 34156}
Idd! After na E-troit ga ik alleen niet meer trekken denk ik :D
Stylish Live – The Sequel 06/09/08:
het grootste dance event
van De Meierij

DEN DUNGEN – De event managers van SSES komen op 6 september 2008 met de eerste editie van een nieuw concept: Stylish Live – The Sequel. Landelijk en regionaal bekende namen als Sidney Samson, Basti Lourenz, Geert Bergers, Saxlife en Big Nick maken dan hun opwachting in evenementencomplex Jacobahallen in Den Dungen. Deejays, vocalisten, muzikanten en dance acts maken Stylish Live samen tot een uitzonderlijke en enerverende show gebouwd op verrassing én herkenning.

Met het concept Stylish Live bindt SSES verschillende muziekstijlen tot één opzwepende, verrassende en originele sound. Daarbij speelt de zogeheten live factor een zeer belangrijke rol. SSES beoogt een energieke, interactieve show met allerlei acts. Artiesten in een uitgesproken zin van het woord voor een vrij brede doelgroep. De invloeden zijn gevarieerd, met house en hardstyle, met r&b en rock en met groove en grunge.

Stylish Live – The Sequel is de geduldig geproduceerde opvolger van Stylish: The Glamour Edition (2006), een populair theme dance event op uitnodiging. Wegens grote vraag destijds heeft de organisatie ervoor gekozen om nu een openbaar toegankelijk evenement te organiseren voor bezoekers met een minimumleeftijd van achttien jaar.

SSES bedenkt, verscherpt en produceert evenementconcepten voor brede doelgroepen. Met oog voor detail en originele invalshoeken bouwt de organisatie aan een groter geheel van samenhangende, telkens onderscheidende evenementen. Een nieuw maar ervaren en deskundig team van event managers speelt in op de wensen van het publiek door deze op een originele manier te vertalen.

SSES is een afkorting van Stichting Stylish Events Sint-Michielsgestel. Deze stichting stelt zich ten doel de gemeente te promoten, ontwikkelen en mede te vernieuwen. SSES is een stichting zonder winstoogmerk. SSES vindt het veel belangrijker om zorgvuldig bedachte concepten optimaal ten uitvoering te brengen. Daarbij wordt enkel samengewerkt met gekwalificeerde en deskundige zakenpartners.

SSES bestudeert en analyseert naast stedelijke gebieden zeker ook kleinere gemeenten voor evenementlocaties. Daarbij past SSES concepten ook aan op plaatselijke doelgroepen, zonder daarbij bezoekers van buitenaf uit het oog te verliezen. De organisatie streeft voor, tijdens en na haar evenementen gedreven naar een gemoedelijke sfeer zonder agressiviteit. De evenementen die SSES organiseert dienen enkel op te vallen in positieve zin.