Partyflock
 
1 november 2018
Foto's, Headhunterz, 1 november 2018, 013, Tilburg
24 maart 2018
Foto's, Netsky, 24 maart 2018, 013, Tilburg
Nieuws
De line-up van daytime techno & house event De Unie op zaterdag 16 december in 013 Poppodium is vrijwel volledig bekendgemaakt. Er volgt nog één internationale topartiest!
De line-up van daytime techno & house event De Unie op zaterdag 16 december in 013 Poppodium is vrijwel volledig bekendgemaakt. Er volgt nog één internationale topartiest!
Liefhebbers van house en techno kunnen hun hart ophalen tijdens De Unie, dat na ruim een jaar terugkeert naar de zalen van 013 op zaterdag 16 december. Bezoekers kunnen maar liefst elf uur lang genieten van de beste dj's en live acts uit de internationale techno- en housescene.
Clubnacht ISHUMI
27 februari 2023
Op 15 april brengt ISHUMI je van Jo-Burg naar Tilburg! Een nieuw concept geïnspireerd door sounds als amapiano, afrotech, gqom en afrohouse uit The Motherland. Na edities met o.a. Vigro Deep, Unruly Phoenix, Blck Mamba en Cincity staan deze keer S!RENE, DouLou, Sieneaux en Charwinoa op het programma.
ISHUMI brengt je van Jo-Burg naar Tilburg! Een nieuw concept vol ambitie, geïnspireerd door amapiano, afro tech, gqom en afro house uit The Motherland. Na een avond met Blck Mamba, Unruly Phoenix, Dave Nunes en Sieneaux is het dit keer de beurt aan pionier van de amapiano sound: Vigro Deep, Cincity en Sieneaux.
Met carnaval op de stoep is er natuurlijk niks leukers dan genieten van een knaller van een feestje! Op vrijdag 17 februari komen we met Prins Poke naar Poppodium 013 om de slingers op te hangen, en Kruikenstad op de kop te zetten tijdens Poke's Beestenboel.
Vissa Royale
4 november 2022
Met al twee uitverkochte shows in 013 en een editie in de Melkweg is het voor ons geen viscussie meer: het is tijd voor een joekel van een VISSA in onze Main! Op 26 april (KONINGSNACHT) vliegen we volledig uit de kom met onze koning van de meme-and-bass Gladde Paling, Roland Cristal, GPF en meer!
Op zaterdag 8 oktober zal in 013 indoor dance festival De Unie plaatsvinden. Van 14:00 tot 01:00 worden bezoekers getrakteerd op shows van o.a. me (live), Booka Shade (live), Joris Voorn, Colyn, Fatima Hajji, Regal, Volvox en meer. 1
Op zaterdag 8 oktober zal in 013 indoor dance festival De Unie plaatsvinden. Van 14:00 tot 01:00 worden bezoekers getrakteerd op shows van o.a. Âme (live), Booka Shade (live), Joris Voorn, Colyn, Fatima Hajji, Regal, Volvox en meer.
Op 21 december komt de Hardstyle Pianist (Jisk Lieftink) na een zeer succesvol 2018 voor de laatste keer van dit jaar met zijn Hardstyle Pianist In Concert naar 013 Tilburg. Samen met zijn orkest, diverse bekende solisten en als headliner DJ Phuture Noize brengt de klassiek geschoolde pianist een unieke mix van klassieke muziek en dance muziek. In 2018 speelde hij onder andere in de Melkweg Amsterdam, Hedon Zwolle en Luxor Arnhem en speelde op grote events zoals Defqon.1 en HardBass in een uitverkocht Gelredome. Zijn Happy Hardcore Piano Mashup ging viraal op internet en hij bracht diverse succesvolle singles uit in samenwerking met bekende Hardstyle DJ's.