Partyflock
 

The Free Project

afbeelding The Free Project
concept
Concept van .
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage
Genres
freestyle

Uitgaansagenda The Free Project

Laatste feest was op vrijdag 10 april 2020: 10 jaar HardClassics
Statistieken
5·feesten
5·in het verleden
3·nieuwsberichten
4·video's
1·winactie
501·bezoekers
387·unieke bezoekers
116Partyflockfans
998Facebooklikes
goed·stemresultaat (235 stemmen)
Nieuws
A.s. Vrijdag 5 mei keihard de vrijheid vieren in evenementenhal The Box in Amsterdam. Check snel de laatste info. Heb je nog geen ticket regel die dan nu, want we gaan gegarandeerd vol.
Aanstaande zaterdag, 17 december, gaat het helemaal los tijdens de Free Project winter editie in The BOX Amsterdam. Het is ook de avond dat Freestyle Maniacs vijf jaar bestaat en er zal daarom flink uitgepakt worden. Samen met Noisecontrollers, Darkraver, Dr. Rude, Outsiders, Pavo, Bass-D, gastoptredens en vele anderen kun je een enorm spektakel verwachten. Een super dikke stage met bijna 100m2 aan led, lasers en entertainment!
De Freestyle Maniacs kwamen pas twee weken geleden met het idee om op 5 mei weer eens een spontane, dikke fuif te geven. Nadat ze eerst een mooie line-up naar buiten brachten met onder andere Brennan Heart, Jason Payne, Luna, Josh & Wesz was de uitdaging om alle tickets aan de man te brengen. Met nog maar tien dagen de tijd onder het mom: 'wij zijn fucking aardig en gunnen iedereen een topfeest' is het ze dan toch gelukt. Keihard gaan ze de vrijheid vieren met 3000 vrijheidsravers!