Partyflock
 

ASP Touch

Organisatie is opgeheven op 29 december 2018.
afbeelding ASP Touch
organisator
E-mailtouchevents@live.nl
AdresLeidschendam-Voorburg
Nederland
KvK66831776
Oprichting13 september 2016
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

ASP Touch ondersteund bijzondere high-class dance-concepten die regelmatig worden georganiseerd op de mooiste locaties van Nederland. Wij gaan voor kwaliteit, sfeer en beleving. Eerstvolgende event: Special Touch - A tribute to the old Tiestosound. Een ode naar de periode waar veel mensen zo naar verlangen.

Uitgaansagenda ASP Touch

Laatste feest was op zaterdag 1 december 2018: Special Touch, Panama, Amsterdam
Statistieken
8·feesten
8·in het verleden
6·nieuwsberichten
2·fotoshoots
414·foto's
4·winacties
664·bezoekers
494·unieke bezoekers
150Partyflockfans
1.6 KFacebooklikes
1·albumfoto
goed·stemresultaat (418 stemmen)
Nieuws
Ladies and gentlemen, the moment we've all been waiting for. The 1th of december 2018 will be a day to remember
Goed nieuws voor liefhebbers van de oude sound waar de fans van o.a. Tiesto zo naar terug verlangen. Was jij er toen bij? HMH, Gelredome, het secret concert op Schiphol, Paradiso, bij Innercity, Dancevalley, de Asta in Den Haag of de Matrix etc. 1
Het leukste strandfeest van het jaar viert haar 10-jarig bestaan. Dit hoog aangeschreven dance-concept komt op zaterdag 29 juli 2017 weer naar Beachclub Fuel in Bloemendaal. Touch at the Sea is een zeer populair jaarlijks terugkerend Beach Event.
Goed nieuws voor de oude muzieksound waar de fans van o.a. de oude Tiesto zo naar terug verlangen. Was jij er toen bij? HMH, Gelredome, het Secret Concert op Schiphol, Paradiso, bij Innercity, Dancevalley, de Asta in Den Haag of de Matrix etc. Het was altijd Magic. 10
Special Touch
11 februari 2017
Goed nieuws voor de fans van de oude sound of zo naar terug verlangen. Wie herinnert zich dat niet?
Goed nieuws voor de oude muzieksound waar de fans van o.a. Tiesto zo naar terug verlangen. Was jij er toen bij? HMH, Gelredome, het secret concert op Schiphol, Paradiso, bij Innercity, Dancevalley, de Asta in Den Haag of de Matrix etc.