Partyflock
 

Dancing in the Street

afbeelding Dancing in the Street
concept
Concept van .
SiteSite letsgetdancing.nl
E-mailinfo@letsgetdancing.nl
AdresMattelierstraat
7141 BR
Groenlo
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda Dancing in the Street

Laatste feest was op zaterdag 22 juni 2019: Dancing in the Street, Europlein, Groenlo
Statistieken
8·feesten
8·in het verleden
6·nieuwsberichten
2·winacties
70·bezoekers
40·unieke bezoekers
14Partyflockfans
1.9 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (15 stemmen)
Nieuws
Uitkijkend over de hele stad draaide DJ Ray Montreal afgelopen zaterdag het meest bizarre dj-optreden uit zijn carrière. Vanaf het uiterste topje van de Oude Calixtuskerk in Groenlo mixte hij een speciale dj-set op uitnodiging van de organisatie van het dansfeest Dancing in the Street. Het optreden was te volgen via het Youtube-kanaal van het event.
Dancing in the Street ontvangt aanstaande zaterdag onder andere Maan en DJ Jean op het podium. Het feest trekt jaarlijks vele Achterhoekers naar de gezellige binnenstad van Groenlo, die voor een keer gebruikt wordt als grote open-air dansvloer.
Het Achterhoekse open-air dansfeest Dancing in the Street kent een verrassende line-up. Op 22 juni staan onder andere Maan, DJ Jean en X-Orchestra op het podium in de sfeervolle binnenstad van Groenlo. Daarnaast zijn in de line-up-presentatie afgelopen weekend ook Sweaty Disco en Ray Montreal aan het programma toegevoegd. 1
Met goedkeuring van de buurt kunnen bezoekers van Dancing in the Street voortaan een uur langer genieten van een afwisselend podiumprogramma. Het dansfeest kan net als in het verleden weer doorgaan tot 1:00 uur. Daarmee gaat een langgekoesterde wens van de organisatie in vervulling.
Klinkende namen als Jeroen Post, Billy the Kit, Matt Woods & the natural disasters US, The Boy Next Door en vele andere artiesten; het bomvolle podiumprogramma van Dancing in the Street 2018 biedt voor ieder wat wils.
De complete line-up van het Achterhoekse open-air dansfeest Dancing in the Street is bekend. Een indrukwekkend en gevarieerd lijstje met namen als Funk D, Rob Spijker, Eric van Kleef, Martijn Koedam, Miss BontBeats en Ray Montreal.