Partyflock
 

Dencity

afbeelding Dencity
concept
Concept van .
E-maildencity@iduna.nu
AdresDrachten
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda Dencity

Laatste feest was op zaterdag 8 juni 2019: Dance in de Tuin, Thalenpark, Drachten
Statistieken
12·feesten
12·in het verleden
5·nieuwsberichten
2·video's
455·bezoekers
313·unieke bezoekers
22Partyflockfans
1.8 KFacebooklikes
28·albumfoto's
goed·stemresultaat (171 stemmen)
Nieuws
Dit jaar presenteert Poppodium Iduna voor de 8e keer een nieuwe editie van het gratis toegankelijke dancefestival Dencity. Op zondag 10 juni zal Iduna's achtertuin, het Thalenpark, van 16.00 tot 23.00 uur worden omgetoverd tot een waar dance-walhalla: een fraaie opmaat naar een zwoele zomer!
Dit jaar presenteert Poppodium Iduna voor de 7e keer een nieuwe editie van het gratis toegankelijke dancefestival Dencity.
Dit jaar presenteert Poppodium Iduna voor de zesde keer een nieuwe editie van het gratis toegankelijke dancefestival Dencity. Op zondag 5 juni zal Iduna's achtertuin, het Thalenpark, van 16.00 tot 23.00 uur worden omgetoverd tot een waar dance-walhalla: een fraaie opmaat naar een zwoele zomer! Met trots presenteren ze DJ's en artiesten met internationale faam bestaande uit Mr. Polska, Freddy Moreira, Punish, DJ Jean, The Antidote, Asino, Praia del Sol, Teknix en wordt de dag gehost door MC C-Baz.
Het programma is divers én internationaal met acts uit binnen- en buitenland. Het feest gaat beginnen rond 15.00 uur met de winnaar van de Dencity DJ Battle. Deze DJ Battle werd op 23 mei 2009 gehouden in J&M. Dennis Rothman sleepte met grote overtuiging het openingsoptreden op Dencity binnen. Dennis Rothman draait Tot 15:45 uur
Dencity
2 juni 2009
Dencity is een nieuw én bovendien gratis Dance Event op zondag 21 juni 2009 tussen 15.00 en 22.00 uur op het Kyriat Onoplein in Drachten/Friesland en sluit aan op het hardloopevenement 8 Van Drachten op deze langste dag van het jaar. Voor het eerst is er een volwaardig outdoor Dance Event in Drachten. Dencity valt onder de “Drachtster Zondagen”. 1