Partyflock
 

Red Bull Events

afbeelding Red Bull Events
organisator
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda Red Bull Events

Laatste feest was op zondag 4 juli 2021: Verknipt Festival, Strijkviertel, De Meern
Statistieken
10·feesten
10·in het verleden
3·nieuwsberichten
75·bezoekers
74·unieke bezoekers
33Partyflockfans
312.1 KFacebooklikes
geweldig·stemresultaat (28 stemmen)
Nieuws
Yung Nnelg spreidt in 2020 zijn vleugels en lanceert in eigen beheer op 31 januari zijn eerste langverwachte album 'BALANS', welke op 30 januari tijdens Red Bull presents - Yung Nnelg wordt gepresenteerd. De plaat is de climax van de persoonlijke groei die de artiest de afgelopen jaren doormaakte; hij heeft letterlijk de balans opgemaakt en geeft nu prioriteit zijn eigen creatieve impulsen. Naast de plaat komt hij in 2020 met een tour en eigen webserie op de kanalen van Red Bull Music.
Dinsdag 15 oktober, de dag voor ADE officieel van start gaat, geven de bekende artiesten Legowelt, Egyptian Lover & Colin Benders een bijzonder optreden op Amsterdam Centraal. De DJ's spelen namelijk op de grootste sequencer ter wereld van Red Bull Music. De sequencer is 10 meter lang, meer dan 2 meter hoog, heeft 427 knoppen en faders, vier analoge drummachines, een modulaire synthesizer en een sample-unit. Deze enorme creatie is van Red Bull en gebouwd door de Berlijnse creatieve studio Neulant van Exel. 1
Voor het eerst komt de Red Bull Culture Clash naar Nederland. Het indoor evenement slaat op 26 mei 2016 de tenten op in Ahoy. In Rotterdam nemen vier teams het tegen elkaar op met als inzet de titel van Culture Clash Champion 2016. Onder meer Typhoon, Mr. Polska en Paul Elstak treden aan.