Partyflock
 

W2N8

afbeelding W2N8
concept
AdresBoschveldweg 473
5211 VK
's-Hertogenbosch
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Met het concept W2N8 wil W2 Poppodium inspelen op de enorm bewegende nachtcultuur in Brabant. Er bestaat een groeiende behoefte aan toffe locaties en goede avonden met programma van kwaliteit in het zuiden van Nederland en in het bijzonder in Den Bosch. Daar willen we wat mee en daar kunnen we ook wat mee.

We zien ons nachtprogramma als een onderneming binnen een onderneming met een eigen karakter en visie. Daarom heeft W2 een programmeur aangenomen voor het nachtprogramma en een eigen kwaliteitsmerk ontwikkeld met bijbehorend platform in de vorm van W2N8.

Uitgaansagenda W2N8

Laatste feest was op zaterdag 10 september 2016: Danse le Duc, Willem Twee Poppodium, 's-Hertogenbosch
Statistieken
22·feesten
22·in het verleden
3·nieuwsberichten
1·video
3·winacties
68·bezoekers
50·unieke bezoekers
6Partyflockfans
565Facebooklikes
goed·stemresultaat (9 stemmen)
Nieuws
Danse le Duc
5 januari 2016
Danse le Duc, een splinternieuw, supergezellig, heterovriendelijk gayfeest, komt in samenwerking met W2N8 naar Den Bosch! Op 27 februari kun je met je gayvrienden een avondje helemaal loco op de lekkerste house platen van niemand minder dan Elof de Neve. Jong, oud, homo, hetero, iedereen is welkom om te komen dansen bij Willem Twee Poppodium.
Eind vorig jaar maakte Willem Twee Poppodium bekend een dance-programmeur in dienst te hebben genomen en zaterdag 11 april wordt onder de noemer W2N8 de nieuwe lijn van het nachtprogramma van Willem Twee Poppodium gelanceerd met de Duketown DJ Bash. Nu staat ook de eerste elektronische live-act op het programma, want de Britse elektronicagroep 808 State komt zaterdag 13 juni naar Den Bosch.
Eind vorig jaar maakte Willem Twee Poppodium Poppodium bekend een dance programmeur in dienst te hebben genomen. Nu is het tijd voor de lancering van een eerste reeks avonden, die onder de noemer W2N8 worden gelanceerd. Zaterdag 11 april wordt de nieuwe lijn in het nachtprogramma van het poppodium op feestelijke wijze met de beste Bossche dj's gevierd tijdens de avond W2N8 presents: Duketown DJ Bash.