Partyflock
 

Epic Hard

afbeelding Epic Hard
concept
AdresTilburg
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Genres
hardstyle

Informatie

Epic Hard! has become a notorious hot-spot for party-people looking to kick their weekends off.

Uitgaansagenda Epic Hard

Laatste feest was op zaterdag 27 juli 2019: Epic Hard! Invites, De Heuvel Gallery, Tilburg
3 oktober 2014
Foto's, Epic Harder! XL, 3 oktober 2014, Epic, Tilburg
7 maart 2014
Foto's, Epic Harder XL, 7 maart 2014, Epic, Tilburg
Nieuws
Op vrijdag 20 november staat er weer een nieuwe editie van Epic Hard! XL voor de deur. Epic Hard! is een intiem club concept dat de afgelopen twee jaar uitgegroeid is tot een begrip in de regio Tilburg. Namen als E-Force, Warface en Partyraiser hebben de tent al eerder op zijn kop gezet. Voor deze editie in november is er weer een top naam geregeld om de tent te komen slopen: Ran-D.
Vrijdag 6 februari is het eindelijk zover! Partyraiser komt, op veler verzoek, naar Epic Tilburg. Na de vele succesvolle edities van het Hardstyle concept Epic Hard! is het nu weer eens de beurt aan het hardcore versie; Epic Harder!
Op Vrijdag 12 september viert Epic Tilburg het 1-jarig bestaan van Epic Hard! XL. Wat een jaar geleden begon als een eenmalige avond is uitgegroeid tot een maandelijks begrip voor de Hardstyle liefhebbers in Tilburg.
XL editie Epic Hard
13 november 2013
Aanstaande vrijdag is het eindelijk weer zover: de derde editie van Epic: Hard XL! Na twee ramuitverkochte edities met Ran-D en Crypsis, staat deze maand Frontliner in Epic Tilburg. Hij neemt je mee tijdens een anderhalf uur durende muzikale reis zoals alleen hij dat kan!
Epic Hard
16 oktober 2013
Aanstaande Vrijdag is het weer zover: de maandelijks editie van Epic Hard XL! Na het enorme succes van de eerste editie met Ran-D staat er ook deze maand weer in topact in Epic Tilburg: Crypsis. 6
Op Vrijdag 20 September zullen er voor het eerst in Epic Tilburg Hardstyle klanken uit de speakers klinken tijdens Epic Hard! Epic Tilburg is de nieuwste en hipste uitgaansgelegenheid van Tilburg. 12

1 waardering

Kevin Vanwanrooij
de sfeer is goed.­ licht en geluid super