Partyflock
 

Raw House Events

organisator
E-mailrawhouse-events@outlook.com
AdresNederland

Informatie

Raw House Events is een bedrijf dat zich bezig houdt met het organiseren van evenementen. Wij zijn gespecialiseerd in muziek genres als: house, hardstyle, techhouse, techno, hardtechno, raw hardstyle, progressive, tribal house, minimal, trance, deephouse en electro.
We werken met de crème de la crème van deze scene. De DJ's die onze feesten voorzien van de lekkerste deuntjes zijn met zorg uitgekozen en berzorgen jou keer op keer weer een top avond. Alles tot in de puntjes verzorgd, dat is waar wij voor staan. We proberen dan ook om elk event keer op keer weer te verbeteren.

Uitgaansagenda Raw House Events

Laatste feest was op zaterdag 10 februari 2018: La Share, Dido Events, Amsterdam
Statistieken
2·feesten
2·in het verleden
1·nieuwsbericht
1·winactie
140·bezoekers
133·unieke bezoekers
6Partyflockfans
goed·stemresultaat (87 stemmen)
Nieuws
Bij deze nodigt Raw House Events jou uit voor een verrassend nieuw concept. Op zaterdag 26 december 2015 vindt de eerste editie van Black Carpet plaats in de Undercurrent te Amsterdam. Dit evenement draait niet alleen om muziek maar om sfeer, smaak, lust en sensatie. Treed binnen over de zwarte loper en ervaar een avond vol genot waarbij dineren en feesten op één locatie mogelijk is gemaakt. Kom genieten en vier deze tweede kerstavond met vrienden en/of familie.