Partyflock
 

JDB Events

organisator
E-mailinfo@missmelody.com
AdresLeerbroek
Nederland
KvK63393204
Oprichting27 mei 2015
Aanwezigheidfacebookpage
Genres
house

Uitgaansagenda JDB Events

Laatste feest was op zaterdag 14 april 2018: It's Showtime, Rodenburg, Beesd
Statistieken
5·feesten
5·in het verleden
8·nieuwsberichten
1·video
4·winacties
554·bezoekers
404·unieke bezoekers
58Partyflockfans
419Facebooklikes
14·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (291 stemmen)
Nieuws
It's Showtime
11 april 2018
It's Showtime & Club Rodenburg slaan handen ineen voor het 33-jarig bestaan van Club Rodenburg.
It's Showtime
19 oktober 2017
Ben jij al klaar voor een avond vol entertainment, een knallende line-up en ben je eraan toe om eens echt in de watten gelegd te worden? Zorg dan dat je 11 november vrijhoudt!
Met "It's Showtime Bora Bora Cityfestival Crazy Weekend" vindt er op zaterdag 1 april in Club Rodenburg te Beesd een ongekend muzikaal spektakel plaats. 1
Miss Melody komt met een volledig nieuw concept: 'It's Showtime with Miss Melody', waar de beleving centraal staat. Denk aan dikke licht- en lasershows, CO2 jets, champagne showers, het eerste uur gratis drank met een gekocht ticket en een volledig getransformeerde Rodenburg met muzikale omlijsting door onder andere Michael Mendoza en Miss Melody zelf.
Aanstaande zaterdag is het zover, zijn jullie klaar voor een heerlijk feest op het strand bij Miss Melody Invites? Na alle maanden van voorbereiding hebben het hele team van Miss Melody en ook de mensen van Beachclub Fuel er ontzettend veel zin om jullie zaterdag een superfeest mee te geven. Tijd voor de laatste info en alle puntjes op de 'i' om het feest in goede banen te leiden.
Nog een kleine maand te gaan voor Miss Melody bij Beachclub Fuel het gas vol open zet voor een daverende zomerse strand-editie van Miss Melody Invites! Onder leiding van Miss Melody zijn de voorbereidingen al goed op weg voor 5 september, wanneer het allemaal gaat gebeuren. Twee stoere Harley-Davidson motoren van de echte Amsterdamse dealer zetten de sfeer en passen natuurlijk goed bij Fuel. De DJ's zijn gebriefd, een nieuw en fris team van promogirls en hostesses staat te popelen om het jullie naar de zin te maken en alles wijst erop dat het 5 september gaat knallen!
Een nieuwe buzz gaat door partyland. Zaterdag 5 september komt één van de populairste feesten uit de heetste clubs naar het strand bij Bloemendaal. De feesten van Miss Melody blinken altijd uit in klasse en verzorgdheid en dat gaat op het strand zeker weer zo zijn. Deze zomer bij top Beachclub Fuel zal Miss Melody jullie trakteren op een mix van heerlijke muziek door top dj's, mooie shows, veel extra's en een luxueuse VIP-area. De promotie is nauwelijks begonnen en nu al zijn de eerste 50 extra voordelige early birds uitverkocht!