Partyflock
 

Victorious

afbeelding Victorious
concept
AdresAlkmaar
Nederland
Oprichting1 maart 2017
Aanwezigheidfacebookpage
Genres
hardstyle
Medewerkers

Informatie

We're not your average harddance organization. Driven by passion, it's time to take the power back. We'll be Victorious.

Uitgaansagenda Victorious

Laatste feest was op vrijdag 13 december 2019: Madness, Koel310, Alkmaar
Statistieken
14·feesten
14·in het verleden
4·nieuwsberichten
6·winacties
413·bezoekers
273·unieke bezoekers
97Partyflockfans
1.4 KFacebooklikes
1·opmerking
goed·stemresultaat (222 stemmen)
Nieuws
Zet je schrap, want Uprising gaat op zaterdag 10 maart opnieuw de strijd aan tegen de verruwing van de hedendaagse hardstyle. Na een succesvolle eerste editie waarin het tegengeluid op een nieuwe, authentieke manier hoogtij vierde, staat Victorious Events ook deze keer weer klaar met een ijzersterk plan om stand te houden.
Uprising
18 december 2017
Klaar voor de revolutie? Sta op, haal de rebel in je naar boven want op zaterdag 23 december wordt Podium Victorie het strijdtoneel voor de opstand waar de echte liefhebbers van hardstyle op zaten te wachten.
Madness
9 oktober 2017
De Victorie in Alkmaar opent op 11 november de deuren voor madness, wat maar één ding betekent: de nodige waanzin, confetti, ballonnen en één grote muzikale ratjetoe van hardere stijlen.
Op vrijdagavond 17 april 2015 organiseren Mike Molenkamp en Rob Min de eerste editie van het evenement 'Victorious'. Een dance event in Alkmaar waarbij de opbrengst ten goede komt aan KWF kankerbestrijding. Op 4 juni 2015 zullen Mike en zijn collega Jolanda Brands meedoen aan de Alpe d'Huzes. Deelname aan Alpe d'HuZes is niet gratis. Per deelnemer wordt een sponsorbedrag gevraagd. Met Victorious is het de bedoeling om zoveel mogelijk geld in te zamelen wat ten goede zal komen aan de KWF Kankerbestrijding. 1

1 opmerking

Organisatie , Dik feest neergezet met
Uprising ! Respect en Hulde! Keep on going