Partyflock
 

DSTRCT

afbeelding DSTRCT
concept
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud

Informatie

DSTRCT is all about doing things different. We focus on a unique and versatile experience for the visitors of our events. Whether it's a beach event or an industrial warehouse party. Our mission is to provide our fans with the best possible experience, music discovery and artists. That is what DSTRCT is all about.

Uitgaansagenda DSTRCT

Laatste feest was op vrijdag 2 oktober 2015: DSTRCT, Factory 010, Rotterdam
Statistieken
5·feesten
5·in het verleden
2·nieuwsberichten
1·winactie
281·bezoekers
227·unieke bezoekers
21Partyflockfans
2.8 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (40 stemmen)
Nieuws
DSTRCT, de veelbesproken nieuwkomer in de Nederlandse underground scene, komt op 6 maart met hun tweede editie in de industriële Factory 010 te Rotterdam. Hier zal wederom gekozen worden voor een ongewone, maar desalniettemin doeltreffende combinatie van artiesten: Boddika, Joey Daniel, Nino&Frankie en met als klap op de vuurpijl het internationaal gerenommeerde Italiaanse duo Tale Of Us als headliner.
Op vrijdag 12 december zal de kick-off van DSTRCT plaatsvinden in dé legendarische Warehouse Elementenstraat. DSTRCT is een nieuwe, frisse organisatie die zich zal gaan richten op het rauwe karakter van warehouse party's in Amsterdam en Rotterdam met spannende line-ups en focus op beleving.