Partyflock
 

Gelikt Events

afbeelding Gelikt Events
organisator
E-mailgelikt.club@gmail.com
Adresinsulindeweg 575
1095 CX
Amsterdam
Nederland
Oprichting14 juli 2014
Aanwezigheidinstagram
Concept

Uitgaansagenda Gelikt Events

Laatste feest was op zaterdag 15 september 2018: Obsessionz, Panama, Amsterdam
Statistieken
43·feesten
43·in het verleden
3·nieuwsberichten
11·video's
29·winacties
285·bezoekers
203·unieke bezoekers
1Partyflockfan
2.6 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (62 stemmen)
Nieuws
Op zaterdag 17 september kun je jouw 'pre-najaarsdip' alvast te lijf gaan in The BOX. In deze laatste week van de zomer vindt hier een nieuwe editie van Obsessionz plaats; het beste middel om dat sexy zomergevoel nog even vast te houden.
De donkere dagen zijn bijna voorbij, de vogeltjes beginnen weer te fluiten en het vetste indoor festival van Nederland verplaatst zich van binnen naar buiten! Zet 12 april in je agenda, want dan is het weer tijd voor Obsessionz na de uitverkochte Christmas Edition in Amsterdam Studio's opent deze lente Beachclub Vroeger haar deuren voor Obsessionz. Met twee area's kun je dubbel genieten gevarieerde muziek en van de keiharde line-up.
Ze hebben zoals je gewend bent van Classified weer een spetterende line-up kunnen vastleggen waarmee jouw 2015 in ieder geval weer met een knal van start gaat! Niemand minder dan de artiesten Gregor Salto, D-Rashid, Michael Mendoza, Artistic Raw, Irwan, BIGGI, Brian Chundro & Santos, Waylon Pereira en Nafthaly Ramona verzorgen de lekkerste urban, eclectic en house muziek op deze speciale avond.