Partyflock
 

BOSS Amsterdam

afbeelding BOSS Amsterdam
organisator
AdresAmsterdam
Nederland
Oprichting2010
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Met uitverkochte edities en optredens van Redman, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Mr. Ed Lover, Big Daddy Kane en De La Soul is BOSS één van de meest succesvolle clubavonden van Nederland, met Paradiso als vaste thuisbasis. Onder leiding van het BOSS Amsterdam Team bestaande uit: DJ's Joey Switch, Mr. Speak, Mike Mercy en MC's Fit & Aries is BOSS Amsterdam een hele avond lang genieten van de beste, old skool hip hop en R&B. BOSS Amsterdam maakt haar slogan "From The Old To The New" helemaal waar. Swingbeat, de 70's, 80's, 90's en de beste tracks van het afgelopen decennium komen voorbij. De afgelopen edities van BOSS Amsterdam zijn om nooit te vergeten en als altijd ligt de nadruk op plezier, een geweldige sfeer, een enthousiast en leuk publiek en vooral goede muziek.

Uitgaansagenda BOSS Amsterdam

Laatste feest was op zaterdag 27 maart 2021: BOSS
Statistieken
93·feesten
93·in het verleden
13·nieuwsberichten
290·bezoekers
147·unieke bezoekers
22Partyflockfans
7.7 KFacebooklikes
70·albumfoto's
goed·stemresultaat (42 stemmen)
Nieuws
Op vrijdag 19 juli is de Rotterdamse koning van de decks voor het eerst te gast bij Boss.Het gaat hier over niemand minder dan Mr. Dj Superior.
Tijdens de BOSS 'dance till you drop' op zaterdag 2 februari is niemand minder dan DJ Franck te gast. DJ Franck draait al jaren mee aan de top en staat bekend om zijn leuke verjaardagsfeesten. Het vaste publiek en het BOSS Team zullen DJ Franck laten zien dat BOSS het leukste feest van Nederland is.
Negende editie Boss
14 november 2012
De afgelopen edities hebben bewezen dat Boss niet meer weg te denken is uit het Amsterdamse uitgaansleven. Deze editie is FLAVA te gast bij Boss. 'The roof, the roof, the roof is on fire..!' in de Paradiso op het meest bekende HipHop en R&B feest van Nederland.
Vrijdag 26 oktober is de Paradiso het decor van de BOSS 'Halloween Special'. Na vele positieve reacties, mooie en enge outfits van vorig jaar, konden ze het niet laten om weer een Halloween thema te doen.
Vrijdag 17 augustus is er weer een editie van Boss waar je zeker bij wilt zijn! Namelijk Snoop Dogg's officiële afterparty in de Paradiso te Amsterdam. 2
Na een paar edities zonder thema, is het weer tijd voor een special. Tijd voor zon, zee, strand, palmbomen, hangmatten en strandstoelen. Het is juli, het is zomer en zelfs wanneer het buiten lijkt op herfst, geniet je binnen bij Boss van een warme zomernacht.
Na de zinderende Birthday Special van Mr. Speak, kunnen de Boss bezoekers zich weer klaar maken voor de volgende editie op 25 mei 2012 in Paradiso te Amsterdam.
Na een uitverkocht begin van 2012 met de Boss New Years Special, had het Boss-team even tijd nodig om bij te komen. De winnaars met hun Boss t-shirts, de breakdancers en natuurlijk het enthousiaste publiek zorgden wederom voor een knallend begin van het nieuwe jaar.
Boss
6 januari 2012
Boss luidt het nieuwe jaar in op zaterdag 14 januari 2012 met een New Years Special in de Paradiso te Amsterdam. De uitverkochte Christmas Special was een mooie afsluiter van het jaar 2011.
Boss presenteert op vrijdag 23 december 'The Christmas Special' in de Paradiso te Amsterdam. De Halloween special van de vorige editie was een succes. Veel van de bezoekers hebben zorgvuldig aandacht besteed aan hun outfit net als de dansact Furious Flow en de winnares, die een jaar lang gratis Boss heeft gewonnen.