Partyflock
 

Boogie Nights

afbeelding Boogie Nights
concept
SiteSite boogienights.club
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpage
Genres
70s, 80s, 90s, boogie

Informatie

Boogie Nights is een uniek feest voor iedereen die weer terug verlangt naar de muziek uit de 70's, 80's en early 90's. Uniek omdat we niet alleen de muziek maar ook alle originele videoclips uit die tijd voor draaien. Ook hebben we een verlichte discovloer voor je klaar liggen!

Dus ben je toe aan een avondje ontspanning?
Zorg dat je hoofd leeg is, de kinderen ergens veilig gestald zijn en de volgende dag een vrije dag is.

Boogie Nights is ooit gestart door een groep vrienden die dit feest nog nergens tegen waren gekomen. De club van dj's is inmiddels uitgebreid met dj's/vj's die zich landelijk al bewezen hebben. Erwin Peters (Radio Veronica), Rob Spijker (ID&T), Juri Verstappen (Radio Veronica), Hilco Slik (Radio Veronica) en Mike van Doorn.
Nieuws
Op zaterdag 24 maart maakt P60 de dansvloer vrij voor de Boogie Nights. Deze dansavond wist de rest van Nederland al te veroveren en op vanavond zal dat niet anders zijn in de poptempel van Amstelveen!
Boogie Nights
22 augustus 2010
Zaterdagavond 28 augustus wordt de eerste Boogie Nights-party gehouden in het Pim Jacobs Theater in Maarssen. Speciaal voor dit feest komen de dj’s Erwin Peters en Rob Spijker, die jaren geleden de dance classics-avonden in Maarssen op de kaart hebben gezet, weer terug!