Partyflock
 

See Believe

afbeelding See Believe
organisator
AdresDaam Fockemalaan 22
3818 KG
Amersfoort
Nederland
KvK61049506
Oprichting4 juli 2014

Uitgaansagenda See Believe

Laatste feest was op vrijdag 2 september 2016: Karma, Bootleg DJ Café, Rotterdam
Statistieken
16·feesten
16·in het verleden
4·nieuwsberichten
4·video's
6·winacties
268·bezoekers
174·unieke bezoekers
zeer goed·stemresultaat (53 stemmen)
Nieuws
Achter de draaitafel is Amsterdam Dance Event vooral een mannenfeestje. Om dj-ende dames in de spotlight te zetten, organiseert Seré Seesing (Ères) op zondag 18 oktober TechnA in No.129. De slechts 13 jaar oude, maar zeer getalenteerde Kendis trapt de nacht af en deelt de draaitafels met Lia Organa, Lolla Tek, Miss Electric, Xara en Ères.
Zaterdag 18 april strijkt Techno Noir wederom neer in de Amsterdamse Panama. Na een succesvolle eerste editie op 13 februari haalt Techno Noir ook dit keer een heerlijke groovy Zuid-Europese techno sound naar Amsterdam! Dit gecombineerd met (paal)danseressen en entertainment zorgt voor een unieke techno clubnacht! D-Unity CA staat voor het eerst in Amsterdam als headliner van Techno Noir.
Vrijdag 13 februari strijkt Techno Noir voor het eerst neer in de Amsterdamse Panama. Deze volwassen techno-clubnacht is ontstaan als alternatief op de jonge hipstertenten en 'konijnendansjes'. Vanaf middernacht is het Valentijnsdag en wordt de hartslag versneld door paaldanseressen, burlesque & exotic entertainment met onder andere een show van The Girl Next Door.
Op zondag 19 oktober zet TechnA, dé organisatie die draait om het promoten van vrouwelijke techno dj's en producers, een bijzondere stap. Tijdens Amsterdam Dance Event host TechnA zijn eerste clubnacht met een line-up bestaande uit de voornaamste female techno en techhouse dj's uit binnen- en buitenland.