Partyflock
 

Goodgreef

afbeelding Goodgreef
organisator
SiteSite goodgreef.com
E-mailinfo@goodgreef.com
AdresManchester
Verenigd Koninkrijk
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud

Informatie

The UK's leading Trance & Hard-Dance clubbing brand. This year GOODGREEF celebrates 15 years with a series of huge events and tours!

Uitgaansagenda Goodgreef

Laatste feest was op vrijdag 5 oktober 2018: Dark Knight Nemesis, Newcastle University Students Union, Newcastle
Statistieken
8·feesten
8·in het verleden
3·nieuwsberichten
1·winactie
150·bezoekers
132·unieke bezoekers
28Partyflockfans
50.6 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (46 stemmen)
Nieuws
21 November 2015 zal van 11.00 tot 05.00 maar liefst achttien uur lang echte trance muziek in de Panama te horen zijn. Deze dag en nacht party sluit aan op de uitverkochte Trance Cruise Weekender van vijftien jaar Goodgreef. Honderden trance fanatics zullen om 11.00 van het passagiersschip vanuit de UK afstappen en verder feesten in de Panama te Amsterdam.
Na een spannende zoektocht naar de juiste invulling van het gat in de line-up kon de organisatie geen keuze maken tussen twee dikke acts. De knallende line-up wordt aangevuld met een koningswaardig Nederlands duo namelijk Fisherman & Hawkins. Alsof dit nog niet genoeg is voegt de organisatie ook niemand minder dan de (van origine) Amerikaanse trance-held Sean Tyas aan de programmering toe.
Op de eerste koningsnacht -vrijdag 25 april- slaan Trance Nation en Goodgreef handen ineen om Panama Amsterdam om te toveren in een trance paleis met een koningsstatus. Panama zal van 22.00 tot 05.00 in het teken staan van de beste trance beats uit Nederland en het Verenigd Koninkrijk.