Partyflock
 

Superstijl

afbeelding Superstijl
concept
SiteSite superstijl.nl
E-mailinfo@superstijl.nl
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Bij Superstijl bepalen jij, jij en jij wat de dj draait! Elk kwartier start een nieuwe ronde met nieuwe muziekstijlen waaruit je kunt kiezen. De stijl waarvoor het meeste gestemd is, wordt gelijk gedraaid. Nieuwe ronde, nieuw feestje.

Bij binnenkomst krijg je een stempas met daarop 3 kleuren. Elke kleur correspondeert met een muziekstijl. Via de videobeam projectie en bij de stemkasten zie je met welke. Je stemt door de kleur van je favoriete keuze over de barcode scanner te halen.

Uitgaansagenda Superstijl

Laatste feest was op woensdag 1 januari 2020: Club Countdown NYE, Effenaar, Eindhoven
Statistieken
184·feesten
184·in het verleden
6·nieuwsberichten
5·video's
7·winacties
677·bezoekers
470·unieke bezoekers
15Partyflockfans
2.4 KFacebooklikes
8·albumfoto's
goed·stemresultaat (329 stemmen)
Nieuws
9 juni zijn de kabinetsverkiezingen, maar vanavond kun je alvast gebruik maken van je stemrecht. Je kiest elk kwartier uit verschillende muziekstijlen en de stijl waarvoor het meest gestemd is wordt direct gedraaid. Nieuwe ronde, nieuw feest!
De tijd vliegt (if you’re having fun)! Zaterdag 6 februari is er alweer voor de 25ste keer Superstijl in het Haarlemse Patronaat. En… daarbij bestaat deze super dance-avond ook nog eens 5 jaar. Wat is er nou mooier dan dat te vieren in de zaal waar Superstijl groot is geworden?
Superstijl in Tivoli
21 januari 2010
Superstijl, de avond waarbij het publiek gewapend met het Superstijl stembiljet om het kwartier kiest uit drie muziekstijlen, komt weer naar Tivoli in Utrecht. Op vrijdag 29 januari bepaalt het publiek welke muziek gedraaid gaat worden door de Superstijl dj’s. f het nu pop is, old skool rap, dirrty house, klassefeestje 1997 óf nog anders. Alles kan: democratie op de dansvloer!
Superstijl
19 november 2009
Superstijl, de avond waarbij het publiek gewapend met het Superstijl stembiljet om het kwartier kiest uit drie muziekstijlen, komt naar Harmelen. Op Oudejaarsavond 2009 bepalen de bezoekers welke muziek The Babe Magnets gaan draaien in Recreatiecentrum H2o op deze Superstijl-avond! Of het nu pop is, urban, swingbeat of Klassenfeestje 1985 óf nog anders. Alles kan; democratie op de dansvloer! 2
Superstijl, de avond waarbij het publiek gewapend met het Superstijlbarcode-stemcertificaat om het kwartier kiest uit drie muziekstijlen, komt naar Utrecht. 8
De zomer is nu echt voorbij en langzaamaan maakt de natuur zich klaar voor de maanden met de ‘r’. De tijd van de donkere dagen, kale bomen en griep, er is geen ontkomen aan. Het zoeken naar die spaarzame lichtpuntjes kan weer beginnen. Zaterdag 22 oktober dient er zich één aan. 15