Partyflock
 

Diepzinnig

afbeelding Diepzinnig
concept
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Diepzinnig is de snelst groeiende community die het bestaan van spacecats wil delen met de rest van de wereld. NASA ontkent tot op de dag van vandaag het fenomeen "lasercat", terwijl iedereen op onze facebook page de bewijzen gewoon kan zien! Hier posten we dagelijks nieuw foto en videomateriaal van cats die in onze sterrenhemel zweven met laserbeams uit hun ogen. Het blijken muzikale wezens te zijn die spacecats met een voorkeur voor Deep House.

De volgende editie vindt plaats op OPEN AIR met oa: de (inter)nationale leden: Benoit & Sergio, Catz & Dogz, Edu Imbernon, Bakermat, Olivier Weiter, Homework, Franklin Reeves, Cat Carpenters & zeer waarschijnlijk een spacende delegatie lasercats.

Uitgaansagenda Diepzinnig

Laatste feest was op maandag 27 april 2015: Kingsday Open Air Festival, Naritaweg 48, Amsterdam
Statistieken
10·feesten
10·in het verleden
1·nieuwsbericht
1·video
2·winacties
458·bezoekers
392·unieke bezoekers
22Partyflockfans
4.9 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (28 stemmen)
Nieuws
Een bescheiden greep uit alle artiesten die ooit de AIR dj-booth bemand hebben spreekt voor zichzelf: Steve Aoki, Gui Boratto, Sven Väth, Carl Craig, David August, Loco Dice, Afrojack, A-Trak, Dubfire, Laidback Luke, Flosstradamus, Sunnery James & Ryan Marciano, Frankie Knuckles en Global Communication. Uiteenlopende en veel internationale namen dus, die er voor zorgen dat AIR een platform biedt voor een groot publiek. 1