Partyflock
 

Together

concept
Concept van .

Uitgaansagenda Together

Laatste feest was op zaterdag 25 januari 2014: Together, Eindelijk Weer, Almere
Statistieken
3·feesten
3·in het verleden
3·nieuwsberichten
1·video
1·winactie
286·bezoekers
210·unieke bezoekers
1Partyflockfan
13·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (61 stemmen)
Nieuws
Nu iedereen een beetje is bijgekomen van de decemberfeesten en ook de nieuwjaarsborrels bij bedrijf, school en familie voorbij zijn is het tijd om eens lekker informeel te borrelen bij je favoriete club. Zaterdag 25 januari kun je daarvoor naar de officiële nieuwjaarsborrel van Together in Eindelijk Weer! Het feest bij uitstek als het gaat om samen lekker feest te vieren! En om het nog leuker te maken is het voor 24u voor iedereen gratis toegankelijk! Jawel, dames en heren!
Ook tijdens deze editie van Together is de nieuwe formule weer van kracht. Bij je entreekaart, €15 in de voorverkoop bij Ticketscript, krijg je toegang tot het feest inclusief 5 drankmunten. Daarnaast kun je genieten van de meest verleidelijke ijsjes en overheerlijk verfrissend fruit. De volgende DJ's zullen jullie vermaken: Artento Divini, DieVito, Mario Rivano, Melvin, Charlie Lima en Randy Katana.
In eerste instantie stond er voor aanstaande zaterdag 28 september een nieuwe editie van Goldmember op de agenda. Door omstandigheden is deze helaas komen te vervallen, maar niet getreurd! Speciaal voor de (trouwe) bezoekers én vanwege het grote succes van de twee voorgaande edities is er als vervanging een extra editie van Together ingelast. Dit keer komt Together dan ook met een geheel vernieuwde formule. Je betaalt €15,- entree aan de deur en krijgt hierbij meteen 5 drankmunten. 2