Partyflock
 

The Boulevard

concept
Concept van .
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda The Boulevard

Laatste feest was op zaterdag 30 augustus 2014: The Boulevard, Rhone Events & Congrescenter, Amsterdam
Statistieken
11·feesten
11·in het verleden
3·nieuwsberichten
7·video's
12·winacties
741·bezoekers
639·unieke bezoekers
15Partyflockfans
893Facebooklikes
21·albumfoto's
goed·stemresultaat (170 stemmen)
Nieuws
Ben je klaar voor The Boulevard 7th year anniversary? Op 19 april stond jij samen met je vrienden te dansen op de dikste dance beats. Nu is het tijd om het zevenjarig bestaan van The Boulevard te vieren! De Rhone te Amsterdam is de plaats waar jij straks samen met je vrienden helemaal uit je dak gaat.
Zaterdag 1 juni vond The boulevard 19Hrs editie plaats en nu is het alweer tijd voor de volgende. Op 31 augustus sta jij samen met je vrienden van 13:00 tot 06:00 's ochtends te dansen op de dikste dance beats. H7 Warehouse in Amsterdam Sloterdijk is de plaats waar jij straks samen met je vrienden helemaal uit je dak gaat.
The Boulevard
12 maart 2010
Are you ready for Miami beach? Do you wanna feel the summer vibe? We do!!! 5 december was de laatste editie van The Boulevard. Na vele mailtjes, krabbels en aanvragen op andere manieren komen wij terug op zondag 11 april in club Vroeger te Bloemendaal. Dus verruil je Uggs en winterjas voor een sexy zomeroutfitje en show your moves! The Boulevard begon met een eerste editie in het Amsterdam Fashion Center.