Partyflock
 

Uitgaansagenda Smart Events

Laatste feest was op vrijdag 23 februari 2024: Urban Elite, Oyster Club, Rotterdam

Statistieken

205·feesten
205·in het verleden
4·nieuwsberichten
4·video's
2·winacties
784·bezoekers
360·unieke bezoekers
16Partyflockfans
goed·stemresultaat (18.6805 stemmen)

Nieuws

Pal Mundo Festival kondigt indrukwekkende fase 1 line-up aan met Maluma als tweede groter headliner. Naast Maluma verwelkomt Pal Mundo ook J Balvin, Anitta en Prince Royce maar ook Nederlandse sensaties Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde.
Pal Mundo Festival kondigt het eerste deel van de indrukwekkende line-up aan met Maluma als tweede groter headliner en optredens van onder anderen J Balvin, Anitta, Prince Royce, Konshens, Oro Solido, Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde Pal Mundo Festival vindt plaats op 2 en 3 juli 2022 in het je je Zuiderpark, Den Haag.
Na twee volledig uitverkochte edities keert Pal Mundo terug met het grootste Latin en Caribbean festival van Europa. Op zaterdag 2 en zondag 3 juli is het Zuiderpark in Den Haag het decor voor het festival. Met J Balvin als eerste officiële headliner op de zaterdag, zal Pal Mundo wederom het magistrale Latin hoogtepunt van hopelijk een ongekend festivalseizoen worden.
In samenwerking met Dresscode.nl gaat Partyflock maandelijks op zoek naar de leukste feestjes met een dresscode. Hier is november geen uitzondering op. Bereid je dus voor op een maand vol feesten met een dresscode!