Partyflock
 

Dagverblijf

afbeelding Dagverblijf
concept
SiteSite hetdagverblijf.nl
E-mailinfo@hetdagverblijf.nl
AdresNederland
Oprichtingseptember 2012
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

Dagverblijf heeft als missie het uitgaansleven te vervroegen. Dit doen we door op zaterdagmiddag het feest al te laten beginnen. Dagverblijf is iedere keer weer een nieuwe beleving en het beste te omschrijven als minifestival en speelparadijs voor volwassenen. Ons motto: "Vroeg beginnen is het nieuwe doorhalen".

Uitgaansagenda Dagverblijf

Laatste feest was op zaterdag 25 juli 2020: Dagverblijf, HoogtIJ, Amsterdam
Statistieken
43·feesten
43·in het verleden
8·nieuwsberichten
8·video's
3·winacties
889·bezoekers
651·unieke bezoekers
54Partyflockfans
4.5 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (94 stemmen)
Nieuws
China krijgt voor het eerst een podium op het Amsterdam Dance Event om zich te presenteren aan de rest van de wereld. AMS Bookings, dat al sinds 1999 met zijn artiesten door China toert, heeft met diverse promotors en artiesten uit Nederland de handen ineengeslagen en heeft veelbelovend talent naar Amsterdam gehaald.
Onder het mom 'vroeg beginnen is het nieuwe doorhalen' opende Dagverblijf drie jaar geleden voor het eerst zijn deuren. Op zaterdag 14 november wordt dit gevierd met een jubileumeditie waarbij het beste van de afgelopen jaren staat geprogrammeerd. Waarom tot diep in de nacht doorfeesten en de hele zondag brak in je bed liggen als het ook anders kan?
Dansen met je blote voeten in het zand, losgaan in de ballenbak en chillen op springkussens met een bucket sangria in je hand...op Strandverblijf kan het allemaal.
Al ruim twee jaar lang is Dagverblijf hét feest in Amsterdam om op zaterdagmiddag te bezoeken. Het succesvolle concept wint snel aan populariteit en heeft een grote aantrekkingskracht op feestgangers uit heel Nederland. Hoogste tijd voor een eigen Haarlemse editie.
Dagverblijf Winterfest
6 februari 2015
Geen winter zonder winterpret, daarom presenteert Dagverblijf op zaterdag 28 februari het Dagverblijf Winterfest, hét sneeuwzekere festival om de winter in stijl af te sluiten.
Het is heel normaal om tijdens de zomermaanden overdag te feesten, er zijn dan ook rond deze tijd ontelbaar festivals te vinden. Nog voor de avond valt is het groot feest en rond middernacht gaan de meeste feestgangers weer huiswaarts. Overdag feesten is ideaal, want met een beetje geluk lig op tijd in bed en voel je je de volgende dag nog fris en fruitig ook!
De herfst laat gelukkig nog even op zich wachten, maar wachten op een nieuwe editie van Dagverblijf is niet te doen. Daarom organiseert Dagverblijf op zaterdag 14 september 2013 het minifestival Buitenverblijf op het evenemententerrein van Dok 2013 in Amsterdam. 1
Je kunt natuurlijk je zaterdagmiddag op de bank doorbrengen. Best leuk, maar veel leuker is het om naar Het Dagverblijf te gaan. Een nieuw feestconcept dat al op zaterdagmiddag begint. Lekker overdag in plaats van 's nachts, zodat je zondag gewoon weer fris en fruitig bij je schoonmoeder op bezoek kunt, ideaal toch? 4