Partyflock
 
afbeelding Hoax
concept
Concept van .
AdresLijnbaansgracht 234a
1017 PH
Amsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda Hoax

Laatste feest was op woensdag 12 augustus 2020: Hoax Lebeau, Pacific Amsterdam, Amsterdam
Statistieken
15·feesten
15·in het verleden
8·nieuwsberichten
1·winactie
85·bezoekers
46·unieke bezoekers
11Partyflockfans
2.2 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (12 stemmen)
Nieuws
De clubavond Hoax organiseert al jaren experimentele bass avonden met verrassende line-ups in de Melkweg. Voor de 14e editie op vrijdag 12 juni zijn ze een samenwerking aangegaan met het UK-label Tectonic, dat inmiddels al tien jaar bestaat. Dit wordt gevierd met een ijzersterke line-up van o.a. Pinch, 2562 & Heleen Blanken (Live) en Mumdance tijdens de enige Nederlandse show van Tectonic. De voorverkoop hiervoor is gestart via de website van Melkweg en Ticketmaster.
Een nieuwe Hoax avond betekent de beste weirdomuziek van de hoogste kwaliteit. Geen gegaap op de dansvloer, maar nieuwe muziek waar je hoe dan ook ongecontroleerd op gaat dansen. Deze 13e editie zijn er twee speciale gasten uit Engeland geboekt: Zomby en µ-Ziq.
Op vrijdag 27 juni staat mede-grondlegger van de Chicago juke sound DJ Spinn in de Oude Zaal. DJ Spinn was jarenlang de muzikale wederhelft van de onlangs overleden DJ Rashad. Het is nu aan Spinn om de legacy voor te zetten. Vrijdag 11 juli is er opnieuw een editie van clubnacht Hoax, ditmaal onder andere met Lone, Visionist en Krampfhaft. Lone komt deze zomer met een nieuw album, verwacht van hem dus veel nieuw materiaal.
Op donderdag 18 juli staat de Braziliaanse electronica-legende Amon Tobin met een dj-set onder zijn alter ego Two Fingers in de Amsterdamse Melkweg. Support komt tijdens die avond van de in Haarlem woonachtige bass-producer H-SIK die een live set komt spelen.
Clubnacht Hoax staat in het teken van elektronische muziek die zijn roots vindt in hip hop, beats en bass, kortom: het vernieuwende en grensverleggende partygeluid van dit moment. Future, space bass music! Het Belgische Vuurwerk en Know V.A. zijn toegevoegd aan de line-up van Hoax @ klinch op vrijdag 21 juni, die verder bestaat uit Gold Panda, Letherette en DJDJ+.
Vrijdag 17 augustus een nieuwe editie van Hoax in de Melkweg. Met Hoax staat de Melkweg in het teken van de nieuwere sounds die hun roots vinden in de dubstep, hiphop en beats: diepe, meeslepende bassen, dubby geluiden, rauwe rave synths, mooie melodiën en percussie waar je onmogelijk stil op kunt staan.
Vrijdag 4 mei vindt de eerste editie plaats van de nieuwe driemaandelijkse clubnacht Hoax. Met Hoax staat de Melkweg in het teken van de nieuwere sounds die hun roots vinden in de dubstep, hiphop en beats: diepe, meeslepende bassen, dubby geluiden, rauwe rave synths, mooie melodiën en percussie waar je onmogelijk stil op kunt staan.
Vrijdag 4 mei vindt de eerste editie plaats van de nieuwe driemaandelijkse clubnacht Hoax. Met Hoax staat de Melkweg in het teken van de nieuwere sounds die hun roots vinden in de dubstep, hiphop en beats: diepe, meeslepende bassen, dubby geluiden, rauwe rave synths, mooie melodieën en percussie waar je onmogelijk stil op kunt staan. Kortom: het rauwere partygeluid van 2012. 1