Partyflock
 

Incubate

afbeelding Incubate
concept
AdresTilburg
Nederland
PostadresPostbus 327
5000AH
Tilburg
KvK18079496
Oprichting1 juni 2005
Aanwezigheidfacebookpagespotify

Informatie

Incubate is the annual celebration of cutting edge culture in Tilburg, the Netherlands. It is a festival exhibiting a diverse view on indie culture as a whole, including music, contemporary dance, film and visual arts. It brings more than 200 cutting edge artists in an intimate context to an international audience. Black metal next to free jazz. Refreshing art next to inspiring debate.

Uitgaansagenda Incubate

Laatste feest was op zondag 20 september 2015: Incubate, De Stadskelder, Tilburg
Statistieken
91·feesten
91·in het verleden
6·nieuwsberichten
1·winactie
758·bezoekers
191·unieke bezoekers
25Partyflockfans
17 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (141 stemmen)
Nieuws
Incubate krijgt dit jaar geen 100.000 euro subsidie van de gemeente Tilburg. Het college van B en W heeft te kennen gegeven weinig vertrouwen te hebben in de toekomst van het festival.
7 dagen muziek op internet stream In het hart van Tilburg, op het Heuvelplein, heeft Incubate festival een radio station gebouwd waar in de periode van 14 t/m 20 September muziek uitgezonden wordt.
Op zaterdag 21 september worden de drie zalen van Poppodium 013 in Tilburg omgetoverd tot dé plek voor acid house-liefhebbers. Deze avond zal dan in het teken staan van het 25-jarig bestaan van acid house en dat wordt gevierd met een wel heel uniek programma.
Incubate, het festival voor vooruitstrevende cultuur, begint volgende week in Tilburg. Het festival vindt plaats van 10 tot en met 16 september en wordt maandag om 18:00u feestelijk geopend bij de Koepelhal.
Incubate, het festival dat van 10 tot en met 16 september plaatsvindt op meer dan twintig locaties in de Tilburgse binnenstad, heeft het reguliere programma rond. Onder de laatste toevoegingen is de invloedrijke metalband Napalm Death, die vanaf de jaren tachtig vooraan heeft gelopen in de race om de hardste en snelste band op aarde te zijn. Incubate presenteert bijna driehonderd artiesten met onder andere Mogwai, Yann Tiersen en Laibach.
Een kleine anderhalve maand terug heeft Incubate met trots het XLR8R Presents programma bekendgemaakt dat op 16, 17 en 18 september zal plaatsvinden in het Tilburgse Midi Theater. Als onderdeel van Incubate 2011 zullen onder anderen Theo Parrish, Girl Unit, Jackmaster, Boddika, Motor City Drum Ensemble en Loefah zullen hier het podium betreden. En met daarnaast opkomende artiesten als Demdike Stare, Julio Bashmore en Ghost on Tape. Voor elke avond zijn aparte XLR8R-tickets beschikbaar á 10 euro, en deze avonden zijn ook met dagtickets of een incubate passepartout toegankelijk. 1