Partyflock
 

Masquerade Events

afbeelding Masquerade Events
organisator
SiteSite masquerade-events.be
E-mailinfo@masquerade-events.be
AdresAarschot
België
PostadresHamont
Oprichting1 april 2012
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud
Nieuws
Na een prachtige eerste editie van koekwaus festival, is het marginaalste feest van Limburg terug voor een tweede editie.
Muziek waarvan je benen niet stil kunnen blijven staan, alcoholische dranken en een foute outfit, dit zijn de sleutelwoorden voor het gloednieuwe Koekwaus festival. Vrijdag 1 juni vindt dit nieuwe avond-festival plaats in Neerpelt.
Masquerade is dit jaar terug met hun 8ste editie van Masquerade Classix, en steviger dan ooit daar voor. Waarbij de nadruk tijdens vorige edities voornamelijk lag op retro en house classics, slaan ze dit jaar een andere weg in.
Masquerade's laatste edtie is nog maar pas afgelopen en de volgende edite staat alweer voor de deur! Tijdens de vorige editie kwam niemand minder dan Magdalena over de vloer. Ze moet als zus van Diynamic's labelbaas Solomun niet onderdoen op gebied van plaatjes draaien. Wat een prachtset heeft ze neergezet. Voor het volgende event heeft de Masquerade Crew beroep gedaan op 's werelds 18e de beste Dj Duo Mind Against! Dit blijkt toch zo uit de Resident Advisor Dj top 100 voting 2015.
Net over de Brabantse grens vaart aanstaande zondag de Masquerade Booze Cruise weer uit. Wat kan je verwachten tijdens deze zeven uur durende muzikale tocht? Een 140 koppige verklede bende die zich volledig laten gaan op de beste deep- en techhouse van het moment. Ze starten de tocht met deephouse en naarmate het einde nadert, wordt overgeschakeld op stevigere techhouse en techno.
De deep- en techhouse scene die in ons land de laatste jaren fenomenaal gegroeid is, waait stilaan over naar onze buren. Zo staat op zondag 19 juli niemand minder dan de Amsterdamse Illesnoise op het Belgische podium, net over de Brabantse grens.